Українська Манітоба
-
На роуд зазвичай черга.. треба записуватись зазделегить
-
Підкажіть будь ласка як хто реєструвався на хелс карту? Тому що на сайті не можливо стати в чергу
-
В черзі віддала всі папери особисто. Зайняло максимум годину.
-
Вітаю. Сім'я 2 дорослих і дитина 12 років. Шукаємо житло і роботу на сільськогосподарських підприємствах. Вінклер, Морден. Дякую за будь яку інформацію.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка ,де можна купить жіночий пуховик,щоб був вибор у районі Weston? Може є якийсь торговий центр?
-
Polo park, Winners, Marshall's, Mark's
-
Тільки зараз вже і вибрати ні з чого.
-
@isaychik_d хоче кікнути @Rommsers з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Требуются люди для различных регистраций Оплата 100-1000$ в зависимости от заданий Подходят любые страны Подробности в ЛС
-
Дякую
-
Не впевнена що Ви його вже знайдете, навіть у цілому місті. Вже не сезон... Краще почекати наступного року і тоді буде вибір.
-
В волмарті,або в інтернеті там дешевше, в Маркс не ходіть там дуже дорогі
-
Добрий день. Підскажіть де можна купити чоловічі safety boots ?
-
Canadian tire. Є купа спеціалізованих магазинів work authority , work boot factory outlet
-
Доброго дня. А чи є тут якісь податкові консультанти? Дуже потрібна допомога на рахунок податків.
-
Ну якось мій coworker купив був дешеві боти , то в нього прям в перший день до обіду підошва відпала , а він ще і чек викинув 😀
-
Я в волмарті купив,рік користуюсь все норм
-
деякі роботодавці дають гроші (чек, купон, тощо) на купівлю взуття, одягу, (PPE)
-
місяць тому купив в волмортові, 80 дешево, але дуже прям зручні, в теплому складі ноги не парить, але в -15 теж тепло в ноги
22 Jan 2023, 08:02
132958/230154
8 minutes ago