Українська Манітоба
-
Є такі що із Криму приїхали, просто згадавши що є паспорти. Що поробиш…
-
Найкращий тест, це попросити їх щось сказати англійською. Я реально шокований, наскільки саме акцент англійської різний. росіяни говорять англійською набагато жорсткіше і комічно, як у фільмах. Причому цей тест працює на 100%
-
Просто не було бажання вивчити державну мову? Держава робила мінімум але совок союзу і гроші москви свою справу теж
-
скажіть будь ласка чим ота людина з криму яка загадала за паспорт відрізняється від людини з польщі яка так само згадала за паспорт? В Канаді це вже сюр таке обговорення чесно кажучи, коли тут живуть люди з роісі . Так воно є і так Канада каже що тут не толерується ненависть навіть якщо там вирує війна. Рецепт простий - купив квиток і зсу - там навіть гроші дадуть за мертвиї кацапів
-
100%. Так само як і Дніпро, наприклад. Теж можна почати розмахувати прапором «які ви всі безсовісні!» і казати «в Дніпрі всі російською розмовляють, і не в першому, і не в другому поколінні!». Я теж з дніпрянок з російськомовною щелепою аххахаа Так, все життя російською, в родині також. Тільки от чомусь як їздила до бабусі за 80 км від Дніпра - тидищ, і одразу як мінімум суржик, як максимум - норм українська. Що то за магія така, шо виключно у великому місті все російською було, ммм? (я знаю відповідь, це риторичне питання )
-
Я народилась і все життя прожила в Києві. Так от російською в більшості розмовляли ті, хто приїздив з інших областей. Чомусь розмовляти російською вважалось "крутим". А от корінні кияни, навпаки, розмовляли українською. Особливо вдома, в родинному колі
-
Це wishful thinking. Якщо подивитися правді у очі, у Києві за нових часів українською говорило з натяжкою відсотків 15% людей. Це не оправдовує дії рф ніяк, звісно..
-
Мене коли питають звідки я, то завжди кажу що з Монголії
-
Зараз такі складні часи, що не можна знати напевно які мови знає людина що стоїть поряд. Тому краще не казати на людях взагалі щось образливе про когось. Типова слов'янка може випадково знати арабську, типовий араб міг багато років жити в Україні і розуміє українську.