привіт вибачаюсь, я не про мовний срач, а про будинки зтів запитати
. хтось шукав вже взагалі ціни? я бачу по 630 стоять нові гарні будинки а по 320 ну, старенькі .... де можна відчепити реально класний будинок за 300тис??? може бачили такий?
старт нового десь від 500. ну може не абсолютно новий а пару років. але район новий, нічого нема, грязюка і ХЗ хто сусіди. Або старий. можна десь біля 450-500 як компроміс не дуже старий і у відносно непоганому районі. Або таунхаус - вони дешевші трохи
Якщо вам не зрозуміло, що не так з тою українкою, то я вам допоможу: їй було наплювати на сотню загиблих на майдані, якщо вона зв'язала своє ім'я з шуфричем після 2014
я нагадаю, що чувак з друзями типу татарова досі працює президентом. татарова точно памятаю шо він там бубонів. його друзі жартували про майдан в тому ж дусі що і шуфрич. Всі отримали переважну більшість голосів виборців. не можна сказати що вся країна не така.
А ще нагадаю, що коли країні зробилось зле і на неї напав москаль то ми спетляли в Канаду розмірковувати з циркулем хто справжніший українець. А мали б зайти в тцк.