Українська Манітоба
-
Ага , зрадники))) Не хочуть з нами на озерках тут спокійно
-
winnipeg.citynews.ca/2023/06/02/why-are-young-people-leaving-manitoba/
-
Порекомендуйте будь ласка компʼютерного майстра. Треба подивитися ноут. Щось став шумно працювати і торохтить
-
То просто друзі такі
-
globalnews.ca/news/5980014/manitoba-loses-largest-number-of-people-to-other-provinces-in-decades-stats-can/
-
Ето же сіла, брат(c)
-
Хто про США? Канадці? От на яку холеру мені те США здалося, можете пояснити? Ну реально.
-
В чому різниця саме? В США та сама медицина пріоритетів в безкоштовних лікарнях. А в платних також є черги на місяці )))
-
Та все нормально, кажемо де вдосконалити, а не де гірше . Різниця велика. Тому що хотілося би жити тут. Тому й турбуємось 😉
-
То ви хочете сказати, що цього є більше у США? Ситуація з сімейними лікарями в Манітобі чи не найкраща серед інших провінцій. В Онтаріо люди роками чекають на сімейного лікаря. В окремих містах GTA люди по 5 років не можуть знайти сімейного лікаря.
-
Думаю, що турбує людей: 1. Медицина (лікарів /поліклінік треба явно більше ) І швидше 2. Безпека Вінніпег, особливо даунтаун. 3. Більше менше професійних субсидованих закладів спортивного, музичного плану. Це, в принципі, не такі вже й кошти великі… Додавайте, ще що можна удосконалити… Або діліться тим що є… Можливо хтось знайшов якісний сервіс . Можливо якісь приватні заклади …
-
Ще раз не шукаємо де гірше… думаємо, як лікар прийме завтра . А узі зроблять через місяць не 6 😉
-
Жоден притомний уряд не введе приватну медицину в Канаді. Це буде політичне самогубство.
-
Я якраз не бачу ніякого сенсу в переїзді. Треба тут пробувати життя налагодити Може якась приватна медицина появиться якісна…. Може тренери професійні будуть з часом І т д … А так по великому рахунку США, Канада різниця невелика
-
Ви маєте приклад де в Канаді таке є чи ви в загальному про покращення?
-
Басейни, купа гуртків через leisure online
-
Яка там музика, не не зрівняти з музик шк де є
-
Є ж басейни по всьому місту
-
Школа добре - дитина з 4.00 до 10.00 6 годин робить нічого Це неправильно
-
Прикольний спорт центр університет манітоба. Але таких треба штук 5 і трохи професійніше і з басейном
22 Jan 2023, 08:02
133272/231840
about an hour ago