Українська Манітоба
-
Ну може і так. Але по суті: якщо є гроші ти не чекаєш і йдеш, якшо нема йдеш у державну. Моя мама має можливість ходити в приватні, але завжди йде в державні, бо їй там більше подобається. Мені мій час дорожчий був, тому я платив
-
Ми вже не в 90ті. Музикою можна самому займатись, тільки б бажання було. На ютубі навчать всього від класики до сучасних пісень. І ІМХО людини яка закінчила скрипку: сольфеджіо не потрібно дитині якшо вона не буде йти в консерваторію
-
Тим паче. Тоді тільки бажання батьків/дитини стоїть між музикою і дитиною. Про спорт складніше, бо для деякого спорту треба спорядження. Моя особиста думка, що професійний спорт для дитини - це більше шкода для здоровʼя, і простого поганяти мʼяча на полі достатньо для 90% дітей
-
Абсолютно не згодна. Користувалась приватною медициною, і це не тільки про відношення як вище написали, це і про оснащення часто, і про компетенцію. В приватній могли сидіти часто ті самі лікарі що в державній, однак там вони давали інакші призначення навіть(менші за розтратами часто) і виходило що мені простіше заплатити 300-500 гривень отримати чудовий приємний прийом ще і не доплачувати фарм компаніям, які заносять лікарям в державні щоб їх ліки виписували. Для мене це дуже наболіла тема тому що мала багатий досвід походів по державних пів життя.
-
Аутдор) В -30 було б прохолодно на вулиці) Ті шо криті, то цілий рік працюють)
-
Ще й корисний! Басейни в Вінні мені дуже подобаються. Якби ще аутдор дивились на прогноз погоди, а не на календар для відкриття сезону😂😂😂
-
В мене інше питання! Може хтось бачив дешевий кефір? Або молоко яке кисне нормально?