Українська Манітоба
-
Це в сейв он фудс. Бачив ще у фрешко, але не завжди є.
-
Ооо, дякую. Це десь онлайн замовляти?
-
З плюсів Манітоби , що наприклад університет манітоби і лікарів має і дантистів. Всі професії. Не треба їхати в іншу провінцію за освітою. Плюси теж є безумовно 😃
-
Victoria так до сих пір і не відправила своє голосове?)
-
І знову , його можна робити дома ) дуже швидко і дешево . Ще і сиворотка буде . З літру молока десь грамів 200 творогу , це якщо у вас питання до ціни . 5 літрів молока буде дешевше , ніж купити кг творогу , який теж можна достати без проблем тут .
-
Повірте , що мета не очорнити Канаду. Але мінуси є мінуси. Я слухаю cbc listen вони там реально критикують і школи є де без водіння дають права і про пенсіонерів і про підряди для своїх купа всього. Але й плюси є. А так Манітобі щось знайти треба Альберта нафта, скошіа нф і порти і зараз водень чи що там договір заключає з Європою . Дурні гроші на це можна інфраструктурою займатися. Гаоіфакс як на дорожджах росте. Про фкалгарі мовчу Геологів сюди і Треба копати))) Щось точно буде 😃
-
Мені особисто ніколи не подобались питні , мені потрібно так , щоб стояла ложка 🌚😁
-
Я дуже страждаю без творогу. Нема сирничків з чого зробити... Була в магазині біля Ікеа, там для мене дуууже дорого.. підкажіть, де ви берете цей сир
-
Той ж самий кефір можна также саме зробити дома , просто взяти молоко низькою жирнощі , але обезжиріне . Буде водянисте . А бактерії там вже на смак на справді
-
Freshco, литовського виробництва, такий як український.
-
Робити вдома кисле молоко і сир - це, мабуть, заняття більшості нових іммігрантів перших 1-2 роки, поки не зрозуміють, що тут все є. Це з того самого розряду, що і лікування один одного самопризначеними антибіотиками. Хоч останнє є шкідливим.
-
Кефір є всюди - в co-op, Freshco, walmart, no frills, superstore . Я на разі нарахувала видів з 5 кефіру))))))
-
Сир в костко теж. Не як від бабці, але на сирники ок.
-
Поки викопають - ми постаріємо 😂
-
В Манітобі є рідкісні метали, однак видобуток та розробка потребують як інвестицій, так і переговорів з корінним населенням
-
У Hutterites colonies є дуже багато фермерської їди. Якщо комусь цікаво. Вони не рекламуються але продають…
-
Круто) В своєму co-op в селі не бачила 😢 Ще уважно подивлюсь
-
Нам з вами треба написати книгу, а потім в чаті просити людей її купити 🌚😁
-
можна те саме, але поставити в інстант пот і воно як раз на ранок вже готове. Я кидаю звичайний йогурт, перемішую блендером щоб не було комочків і наступного ранку ложка стоїть. Доречі, помітив що з хваленого данону гірше всього виходить - мабуть ц них ті бактерії слабенькі.
-
Ось приклад
22 Jan 2023, 08:02
133362/231513
5 minutes ago