Українська Манітоба
-
Victoria так до сих пір і не відправила своє голосове?)
-
-
Повірте , що мета не очорнити Канаду. Але мінуси є мінуси. Я слухаю cbc listen вони там реально критикують і школи є де без водіння дають права і про пенсіонерів і про підряди для своїх купа всього. Але й плюси є. А так Манітобі щось знайти треба Альберта нафта, скошіа нф і порти і зараз водень чи що там договір заключає з Європою . Дурні гроші на це можна інфраструктурою займатися. Гаоіфакс як на дорожджах росте. Про фкалгарі мовчу Геологів сюди і Треба копати))) Щось точно буде 😃
-
Я дуже страждаю без творогу. Нема сирничків з чого зробити... Була в магазині біля Ікеа, там для мене дуууже дорого.. підкажіть, де ви берете цей сир
-
можна те саме, але поставити в інстант пот і воно як раз на ранок вже готове. Я кидаю звичайний йогурт, перемішую блендером щоб не було комочків і наступного ранку ложка стоїть. Доречі, помітив що з хваленого данону гірше всього виходить - мабуть ц них ті бактерії слабенькі.
-
Ще дуже класний магазин на Pembina , називається Vic’s Market. Я там по кілька днів та тиждень їздила, але чомусь лиш нещодавно його помітила. Він цікавий, частково схожий на фермерський ринок. Багато гарних фруктів, овочів, зелені. Також нестандартний вибір молока, якого нема в інших магазинах, органічне манітобське локальне. Є й кефір. Взагалі більшість продуктів локальних, а не мережевих + великий вибір імпорту з Європи. Також самі випікають хліб, є різний. Одним словом, раджу відвідати. Він буде відсотків на 15 дорожчий за інші магазини, але там можна знайти те, чого нема в інших місцях. І людей там дуже багато.