Українська Манітоба
-
І ще додам: pharmacy має по готовності ліків надіслати вам сповіщення, що ліки готові (зазвичай підготовка займає півгодини десь). Але я, наприклад, двічі брала ліки і двічі мені ніякі сповіщення не приходили і я забирала наступного дня без них, ця система сповіщень недопрацьовує, очевидно. І ще в pharmacy з собою обов’язково мати health card або хоча б її фото
-
Під час першого візиту в аптеку фармацевт спитала, чи я раніше у них була, і я сказала, що я нещодавно в Канаді і вперше в житті в канадській аптеці. І вона так зраділа, сказала: «Welcome to Canada and welcome to being sick!” 😁 Канадці такі канадці)
-
Я з вами повністю згодна, але єдине, чого поки не розумію в системі канадської діагностики - це її терміни. У людини з мого оточення наразі підозра на онкологічне новоутворення, питання у сімейного лікаря з приводу мамографіі виникли в лютому, біопсія для остаточної постановки діагнозу призначена на квітень. Але якщо це дійсно рак, майже два місяці очікування біопсії можуть бути фатальними. Можливо, біопсію призначили просто для підстраховки і там насправді нічого страшного немає і це зараз уже очевидно сімейному лікарю, це єдина думка, яка мене заспокоює. Але це неточно
-
В Україні жахлива ситуація з медициною, особливо з лікуванням раку( У мене тітка з Бахмута померла, лікували у кращому раковому центрі Києва. Зробили операцію за 200К грн, потім всі хімії платно (кожна 20К грн мінімум). Лікувалася рік і врятувати на вдалося, легені не витримали( Сім'я в долгах. Єдине, чим держава допомогла - 5К грн допомоги з Бахмутської ради