Українська Манітоба
-
І ще додам: pharmacy має по готовності ліків надіслати вам сповіщення, що ліки готові (зазвичай підготовка займає півгодини десь). Але я, наприклад, двічі брала ліки і двічі мені ніякі сповіщення не приходили і я забирала наступного дня без них, ця система сповіщень недопрацьовує, очевидно. І ще в pharmacy з собою обов’язково мати health card або хоча б її фото
-
Під час першого візиту в аптеку фармацевт спитала, чи я раніше у них була, і я сказала, що я нещодавно в Канаді і вперше в житті в канадській аптеці. І вона так зраділа, сказала: «Welcome to Canada and welcome to being sick!” 😁 Канадці такі канадці)
-
Я з вами повністю згодна, але єдине, чого поки не розумію в системі канадської діагностики - це її терміни. У людини з мого оточення наразі підозра на онкологічне новоутворення, питання у сімейного лікаря з приводу мамографіі виникли в лютому, біопсія для остаточної постановки діагнозу призначена на квітень. Але якщо це дійсно рак, майже два місяці очікування біопсії можуть бути фатальними. Можливо, біопсію призначили просто для підстраховки і там насправді нічого страшного немає і це зараз уже очевидно сімейному лікарю, це єдина думка, яка мене заспокоює. Але це неточно
-
В Україні жахлива ситуація з медициною, особливо з лікуванням раку( У мене тітка з Бахмута померла, лікували у кращому раковому центрі Києва. Зробили операцію за 200К грн, потім всі хімії платно (кожна 20К грн мінімум). Лікувалася рік і врятувати на вдалося, легені не витримали( Сім'я в долгах. Єдине, чим держава допомогла - 5К грн допомоги з Бахмутської ради
-
Нажаль знаю тільки welarc Спробуйте
-
у тіктокерів свій, трошки інший погляд на речі, через викривлені канали отримання інформаціїї від інших ютуберів. Звичайно якщо чекати на апойнтмент декілька місяців щоб отримати антибіотиук то за цей час вже можуть і 40 днів справити. Про то ото мабуть тіктокери і плачуть. Ну і при кожній нежиті треба ж узі мрт і ще щось шо вони бачили і інтернах (доктор хаус то інша аудиторія мабуть)
-
Напишіть до welarc, ймовірно, вони вам онлайн і запропонують
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чи є в Манітобі можливість пройти тестування з англійської онлайн (безкоштовно) та подалі зареєструватися на онлайн курси? Бо я живу в маленькому містечку далекого від Вінніпегу, та наразі не маю можливості туди приїхати. До якої організації / куди звертатись?
-
В мене складається враження, що просто не хватає лікарів. Маю досвід тут - проходження УЗД для мене, проходження УЗД і КТ скан для сина. Чекали довго на appointments, але коли туди попадаєш в відділення для діагностики, то там пусті коридори, кабінети, персоналу зовсім немає, окрім пари людей.