Українська Манітоба
-
В Україні жахлива ситуація з медициною, особливо з лікуванням раку( У мене тітка з Бахмута померла, лікували у кращому раковому центрі Києва. Зробили операцію за 200К грн, потім всі хімії платно (кожна 20К грн мінімум). Лікувалася рік і врятувати на вдалося, легені не витримали( Сім'я в долгах. Єдине, чим держава допомогла - 5К грн допомоги з Бахмутської ради
-
Нажаль знаю тільки welarc Спробуйте
-
у тіктокерів свій, трошки інший погляд на речі, через викривлені канали отримання інформаціїї від інших ютуберів. Звичайно якщо чекати на апойнтмент декілька місяців щоб отримати антибіотиук то за цей час вже можуть і 40 днів справити. Про то ото мабуть тіктокери і плачуть. Ну і при кожній нежиті треба ж узі мрт і ще щось шо вони бачили і інтернах (доктор хаус то інша аудиторія мабуть)
-
Напишіть до welarc, ймовірно, вони вам онлайн і запропонують
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чи є в Манітобі можливість пройти тестування з англійської онлайн (безкоштовно) та подалі зареєструватися на онлайн курси? Бо я живу в маленькому містечку далекого від Вінніпегу, та наразі не маю можливості туди приїхати. До якої організації / куди звертатись?
-
В мене складається враження, що просто не хватає лікарів. Маю досвід тут - проходження УЗД для мене, проходження УЗД і КТ скан для сина. Чекали довго на appointments, але коли туди попадаєш в відділення для діагностики, то там пусті коридори, кабінети, персоналу зовсім немає, окрім пари людей.
-
Шановна спільнота. Мої батьки (Волошин Роман та Волошина Тетяна) загубили паспорти. Найімовірніше залишили їх в готелі Best Western в четвер 21-го березня під час оформлення SIN, орієнтовний час 10:15-10:30. Якщо хтось знайшов, будь ласка, звʼяжіться зі мною, суттєва винагорода гарантована 💵. Сподіваюсь на чесність та порядність наших людей. Дякую.
-
Так, можливо. Пишіть на Welarc на пошту, що хочете навчатися. Вони присилають анкету для заповнення і там можна обрати яким чином бажаєте здавати іспит (онлайн чи офлайн). Відповідно, можна і сдати іспит онлайн і навчатися онлайн. Але якість цих занять сумнівна чи може мені так "пощастило" з групою, не знаю. Але у будь-якому випадку пробуйте 👌
-
When should I go to an ER? So how do you know if your health issue is an emergency-room emergency? According to the WRHA, the ER is your best bet when you've got a life-threatening or potentially life-threatening condition, like severe chest pains, stroke or trauma. The WRHA also provides a handy list of conditions that should definitely send you to the ER: Heart attack Stroke Major trauma Severe head injury Loss of limb in an accident Severe difficulty breathing (due to an allergic reaction or another cause) Sexual assault Domestic violence Severe bleeding Any time a person is unconscious Emergency departments are open 24/7 on a walk-in basis, so you can go anytime. A reminder: if you've got something going on that seems ER-worthy, you can also call 911. When should I go to an urgent care centre? This is the place for all those concerns that aren't life-threatening but do need to be taken care of right away. Fracture a bone? Need stitches? Severe flu symptoms? If your regular doctor's not available, get yourself to an urgent care centre. Here are some reasons you might go to an urgent care centre: Fever or flu symptoms Fractures or sprains Minor burns Headaches, earaches Nosebleeds Rashes Sore throat Urinary problems Vomiting Still not sure where to go? Call the 24-hour Health Links helpline at 204-788-8200, or toll-free at 1-888-315-9257.