Українська Манітоба
-
графік різний навіть протягом дня. цей додаток мабуть краще winnipegtransit.com/navigo?dateTime=now&mode=depart_after
-
Яка прога для автобусів ще є? Гугл пише наступний автобус з ранку. Чи на вихідні скорочений графік роботи автобусів?
-
Не згодна на рахунок України. Нещодавно у батька виявили рак( То всі аналізи і лікування, хіміотерапія безкоштовні. Єдине за що платили, це за КТ перед хіміотерапією, бо не хотіли чекати в черзі на безкоштовне КТ. Батьки впо з окупованих територій
-
Winnipeg Bus Live
-
Доброго дня, чи відправляв собі хтось посилками топи та гелі для нігтів із України? Чи можна це відправляти? Не можу знайти інфу (
-
Те саме . Тільки 2011 рік. Безкоштовно.
-
Пляцки - це різного виду випічка, торти, пиріг ( не в сенсі пироги, ті що вареники)))), ох уж ці філологічні особливості) . Тобто яблучний пиріг, маковий, сирник, ʼвишиванкаʼ тощо - то все пляцки 😁. Як правило вони випікаються великого квадратного розміру і ріжуться порційно. Прикріпляю картинку для кращого розуміння 😆
-
Не хвилюйтесь, вони тут хлорку не шкодують :-)
-
навіть душ потім не змиває ту хлорку повністю
-
Марсіанє 👽👽👽
-
Ми - Прибульці 😁 Канадська українська мова 🙃 Вони зробили мій день. То так мило!
-
Мама пила такий (каже сподобався), поруч з ним в магазині була інша фірма, дорожче але теж 1%
-
Так а що, це правда. Перші пів року так і себе почувала, як прибулець 😁
-
Ніхто не спорить, наші дівчата дійсно самі гарні і кращі в світі ;)
-
хлопці в спортивках, дівчата з губами. Але все одно краще виглядають ніж ото локал 150кг тьотки в йогапентс (соррі)
-
На правду, на вулиці видно наших ... я не можу зрозуміти, спортивні штани це мода зараз така ???
-
Людоньки, цікавить тема масажу. Потрібний масаж, щоб зняти тонус мязів після нагрузки на роботі. Порекомендуйте з власного досвіду масажистів, що працюють з бенефітами. Дякую
-
Ви зателефонуйте на mist експрес і спитайте напряму
-
Спробувати податись ви можете абсолютно безкоштовно. Це півгодини вашого часу
-
Підкажіть, будь ласка, чи є сенс продовжувати мамі ворк перміт зараз (податися до кінця березня), якщо він валідний ще рік (до квітня 2025)?
22 Jan 2023, 08:02
133639/230973
about 2 hours ago