Українська Манітоба
-
Так а що, це правда. Перші пів року так і себе почувала, як прибулець 😁
-
Ніхто не спорить, наші дівчата дійсно самі гарні і кращі в світі ;)
-
хлопці в спортивках, дівчата з губами. Але все одно краще виглядають ніж ото локал 150кг тьотки в йогапентс (соррі)
-
На правду, на вулиці видно наших ... я не можу зрозуміти, спортивні штани це мода зараз така ???
-
Людоньки, цікавить тема масажу. Потрібний масаж, щоб зняти тонус мязів після нагрузки на роботі. Порекомендуйте з власного досвіду масажистів, що працюють з бенефітами. Дякую
-
Ви зателефонуйте на mist експрес і спитайте напряму
-
Спробувати податись ви можете абсолютно безкоштовно. Це півгодини вашого часу
-
Підкажіть, будь ласка, чи є сенс продовжувати мамі ворк перміт зараз (податися до кінця березня), якщо він валідний ще рік (до квітня 2025)?
-
Більшість працює з бенефітами. Massage on Academy Sundragon Studios
-
Ніколи не розуміла, коли говорили що українки найкрасивіші. Думала, та ну, усі ж гарні, просто смаки різні. А зараз дійсно це бачу. Природна краса. Навіть з дівчатами це обговорювали на роботі. Вони мене запитували, чи всі українки такі красиві. Я, вʼєтнамка, албанка, іспанка і іранка. Тобто вони це теж бачать 🙂
-
youtu.be/YNIjfELamL0
-
Віра - необгрунтоване твердження будь чого Це моя особиста інтерпретація, і цікаво на чому ж грунтується інтерпретація яку ви привели
-
Цікаво, чи можете ви визначити за одягом/виразом обличчя чи людини з України/СРСР до того як вона заговорить з акцентом? Ви же мабуть надивились на багато різних людей на роботі
-
А шо не так з спортивними штанами? 😑 Не памʼятаю Шоб вони з моди виходили 😁
-
Звертаємо увагу, що у зв'язку із завершенням заходів CUAET, провінційні програми підтримки також будуть згортатись: ✅ з 1-го квітня 2024 року не буде безкоштовних готелів для поселення ні за кошт провінційного, ні федерального уряду. ✅ Урядові сервіси будуть доступні у центрі прийому українців (Best Western Hotel) до 30-го квітня і тільки для тих, хто прибув до Канади до 31 березня. ✅ Тимчасова програма фінансової підтримки від провінції (temporary accommodation program - TAP, яка виплачується через EIA) буде також доступна до 30-го квітня. 👉 Окремо нагадуємо, що всі тимчасові резиденти Канади повинні уважно слідкувати за терміном дії своїх документів та не допускати закінчення дії документів, які підтверджують легальний статус в Канаді (work permit, study permit, visitor record). 👉 Крім легального перебування, ці документи також є підставою для отримання картки медичного покриття - Manitoba Health Card, яка дає право на безкоштовні медичні послуги. www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/financial-support.html
-
Треба окуляри для плавання , каплі для очей та після павання добре сушити голову і вуха , особливо коли на вулиці холодно, тоді все буде ок
-
Ну все суб'єктивно. Як на мене, філіпінки дуже красиві
-
Дякую за вашу особисту інтерпретацію. Добре коли кожен може высказувати свою точку зору і з повагою слухати інші 🙂 На жаль така думка сформувалася давно її притримуються багато людей. Чому віра - це в першу чергу докази? Окрім того що я вже написав, що означають слова з Євреїв 11:1, і грецькі слова з яких вже перекладали. Подумайте спочатку над чимсь дуже простим. Ми, люди, завжди діємо згідно з тим в що віримо. Так створене наше мислення. А починаємо вірити тоді коли нас хтось в цьому переконає, або зуміє обманути і ми повіримо, що робимо правильно. Прикладів простих безліч: - Ми ставимо будильник ⏰, тому що звикли що завтрашній день настає. - Ми можемо займатись якимсь хоббі, тому що вже переконалися що воно нам приносить щось позитивне І так далі
-
У мене саме довгий пуховик в стилі пальто 😀 Хоча я його вже в Канаді купила
-
Не ображайтесь, але дійсно перше це дуже виділяються стилем одягу, балонові куртки в стилі пальто, спортивні штани, барсєтки на перекос.... Ніхто не каже що це погано, просто перше що в очі кидається однострій...
22 Jan 2023, 08:02
133651/229240
2 minutes ago