Українська Манітоба
-
Канадець українського походження Ігор Верес з міста Чилівак, Британської Колумбії, першим завершив марафон Барклі. Це вперше за останні 38 років участі канадців у марафонах Берклі. Він успішно подолав п'ять кіл, довжиною понад 20 миль кожне, за майже 59 годин. Те, чого досяг Ігор Верес, є просто надзвичайним. Марафон Барклі неймовірно довгий і виснажливий, з тисячами метрів набору висоти, що еквівалентно більш, ніж дворазовому підйому та спуску на Еверест. Що таке марафони Барклі? Марафони Барклі — це п’ять циклів дистанції довжиною понад 20 миль (відстані різняться; вважається, що забіг триватиме близько 120 миль, або 192 км), із набором висоти на тисячі метрів із обмеженням часу в 60 годин. GPS-годинники заборонені; кожному бігуну видається дешевий годинник, встановлений на «час Барклі», тобто 60-годинний ліміт. Бігуни повинні зібрати сторінки, що відповідають їхньому нагрудному номеру, з 13 книг, захованих на трасі (вони отримують новий нагрудний номер для кожного циклу); відсутність сторінок означає дискваліфікацію. На трасі є вода, але немає пунктів допомоги. Бігуни можуть отримувати допомогу від свого екіпажу лише між кожним колом, у своєму таборі.
-
І в мене 🙃
-
То які ж існують докази, що Бог справді існує і він любить всіх людей і бажає їм добра? Це дуже велика тема, тому спробую лише кілька прикладів навести для початку.
-
Вибачте, я не Ліля, але на втримався.... Як що бачите у березні людину яка одягнена у: Важки Зимові чоботи Довга куртка Заплечник В'язана шапка Ярка губна помада та підведені очі (у дівчат зрозуміло) Можна не чекати, доки він /вона заговоре.... Ці люди з України
-
У мене такий самий лук 😅
-
Мова, Віра, Армія 😁
-
Ох... 600+ повiдомлень за день назбиралось.... Було щось цiкаве?)))
-
Дякую за відповідь! Обґрунтування це не завжди докази Переклад і текст з книги яку писали люди (або людина) пару тисяч років тому дуже сумнівний ґрунт, так як люди в той час навряд чи могли мислити по іншому на тому етапі еволюції Я наприклад не вірю зовсім ні во що, бо переконався що в цьому немає сенсу, так як дію згідно планів, задач та цілей які перед собою ставлю, тому не можу погодитись з вашим твердженням що всі люди діють згідно віри Обґрунтування недоцільності віри згідно інтерпретації таке: Як правило можно визначити декілька типи явищ, речей і процесів які нас оточують Це очевидні явища, вірогідні явища і невідомі Очевидні не потребують віри бо вже є простими фактами (небо голубе, трава зелена, КУАЕТ не продовжать) Вірогідні це грубо кажучи рандом який залежить від купи факторів і його можна вирахувати, наприклад вірогідно завтра буде вітер, але ще не факт, якщо ми повіремо що щось буде завтра або не буде це нічого не змінить так як на це впливають інші реальні фактори З невідоми явищами теж все дуже просто, вони потребують дослідництва, та конкретних дій та кроків щоб наблизитись до істини цього явища, віра в любе невідоме явище не зробить це явище реальним фактом Тому в цілому віра і не потрібна
-
Ясненько)))))