Українська Манітоба
-
У мене такий самий лук 😅
-
Мова, Віра, Армія 😁
-
Ох... 600+ повiдомлень за день назбиралось.... Було щось цiкаве?)))
-
Дякую за відповідь! Обґрунтування це не завжди докази Переклад і текст з книги яку писали люди (або людина) пару тисяч років тому дуже сумнівний ґрунт, так як люди в той час навряд чи могли мислити по іншому на тому етапі еволюції Я наприклад не вірю зовсім ні во що, бо переконався що в цьому немає сенсу, так як дію згідно планів, задач та цілей які перед собою ставлю, тому не можу погодитись з вашим твердженням що всі люди діють згідно віри Обґрунтування недоцільності віри згідно інтерпретації таке: Як правило можно визначити декілька типи явищ, речей і процесів які нас оточують Це очевидні явища, вірогідні явища і невідомі Очевидні не потребують віри бо вже є простими фактами (небо голубе, трава зелена, КУАЕТ не продовжать) Вірогідні це грубо кажучи рандом який залежить від купи факторів і його можна вирахувати, наприклад вірогідно завтра буде вітер, але ще не факт, якщо ми повіремо що щось буде завтра або не буде це нічого не змінить так як на це впливають інші реальні фактори З невідоми явищами теж все дуже просто, вони потребують дослідництва, та конкретних дій та кроків щоб наблизитись до істини цього явища, віра в любе невідоме явище не зробить це явище реальним фактом Тому в цілому віра і не потрібна
-
Ясненько)))))
-
Прям волонтерів нема, є організації, що допомагають. З резюме допомагають в Manitoba Start і ніби як в Immigrant Centre, з житлом можуть допомогти в New Journey Housing, з роботою в Opportunities for Employment або Pinnacle і ніби також Immigrant Centre. Але зазвичай самим треба шукати житло та роботу.
-
Як казав класик у фільмі поганий санта: спробуй срати в одну руку і мріяти в іншу, побачиш, яка наповниться швидше 😂
-
Буквально декілька днів назад міняв адресу в autopac на Fermor Ave, як тільки зайшов в приміщення, то одразу зрозумів, що дівчинка, яка буде мені допомагати з України. Почали ми розмову англійською але згодом перейшли на українську і обмінялися наступними фразами: Я так і знав, що ви з України», на що отримав відповідь: «Так, я теж звернула на це увагу як тільки ви до нас зайшли». Як виявилось, не тільки українок видно здалека 😁
-
Але маю додати, чисто моя думка віра допомагає людям. Довести чи спростувати існування Бога неможливо, але для людини яка вірить або не вірить, доводити нічого не треба, вони вже знають свою позицію.
-
Ні, відпочивайте