Українська Манітоба
-
Вибачте, можу щось забути Якщо щось незрозуміло - питайте Вчора і сьогодні я просто у прострації
-
І також наголошую на тому, що якщо особі 18 чи більше років, а вона не має внутрішнього громадянського паспорта України, то оформити його можна буде ЛИШЕ на території України, проходячи процедуру ідентифікації особи. Скоріше за все, це може бути суд зі свідками.
-
Внутрішній громадянський паспорт можна оформити лише в Україні. Однак, З огляду на ситуацію Відкрили центри ДП «Документ» (наразі їх 4 в Польщі), де також можна оформити внутрішні громадянські паспорти за межами України. На даний момент лише такі варіанти.
-
Дякую, дитина в Манітобі, дійсний закордонний паспорт має
-
@katharine_k ви така обізнана в паспортних питаннях, то чи можна вашу думку запитати з такого приводу: дитині виконується 14 років, має дійсний закордонний паспорт і наразі перебуває в Манітобі; оформити паспорт громадянина України — внутрішній основний докумен — наразі дитина через консульство не зможе? Ця процедура можлива лише в межах України?
-
На телефоні теж канає,я показав шо в мене було на телефоні Просто попросили відправити на єл.пошту і вони самі роздрукували
-
А якщо є менше ніж рік досвіду водіння, то требуде здавати іспит?
-
Одразу видають тимчасове . ( На бумажці) але воно повністю заміняє пластик . Пластик прийшов через місяць по пошті