Українська Манітоба
-
Як казав класик у фільмі поганий санта: спробуй срати в одну руку і мріяти в іншу, побачиш, яка наповниться швидше 😂
-
Буквально декілька днів назад міняв адресу в autopac на Fermor Ave, як тільки зайшов в приміщення, то одразу зрозумів, що дівчинка, яка буде мені допомагати з України. Почали ми розмову англійською але згодом перейшли на українську і обмінялися наступними фразами: Я так і знав, що ви з України», на що отримав відповідь: «Так, я теж звернула на це увагу як тільки ви до нас зайшли». Як виявилось, не тільки українок видно здалека 😁
-
Але маю додати, чисто моя думка віра допомагає людям. Довести чи спростувати існування Бога неможливо, але для людини яка вірить або не вірить, доводити нічого не треба, вони вже знають свою позицію.
-
Ні, відпочивайте
-
Я в дорозі додому швидко щось просте привів )) Поясню) В ситуації з будильником ми сформували свою віру, впевненість, на підставі фактів. Ми вже не раз переконувались що коли ми лягаємо спати - завжди прокидаємося поки живі. Завжди сходить сонце. Тому ми знаючи це віримо що завтра буде так само. Тому з цими думками ставимо будильник, адже наші сподівання не безпідставні
-
Те що ви дієте згідно з планами я добре розумію. Сам такий же, дуже це допомагає. Одне іншому не заважає. Ще раз скажу, що вірити в Бога, або довіряти йому, це не просто слова. З ним можна будувати дружбу, тому що Він є особистістю, хоча й духовною. Але для початку треба переконатися, чи дійсно Біблія, Священні Писання - це Його звістка людям? Чи можна їм довіряти? Чи дійсно люди були створені а не еволюціонували від інших форм життя і тп? Це основа, в якій треба розібратися, дослідивши факти, про які напишу.
-
Віра потрібна тим, хто без неї не може подолати якісь труднощі і це нормально. Кожен вірить в щось своє, хтось в Бога, інші в себе чи навіть щось надприродне. Але переконувати людей в 21му столітті, що книги написані тисячі років тому, які косо-криво перекладені можуть бути використані як факти - це фантастика.
-
Чогось в контексті краси обговорюють тільки жінок завжди. Мені, наприклад, видається дуже nice канадський стандарт чоловічої краси в стилі «метросексуальний лісоруб». Я не впевнена, що це прям стандарт, але коли Блейк Лайвлі в інтервʼю каже: «….my husband, he is a big Canadian man, do you know what I mean?” я по іншу сторону екрану автоматично киваю і кажу: of course I know, my dear, it’s completely understandable
-
Беріть документи і їдьте туди одразу
-
Віра в будь що дійсно може зробити багато. Залежить до яких дій ведуть ці переконання? Якщо здобувати знання про Бога правдиві, без перекручування, а з метою знайти про Нього правду - він благословить і допоможе. Довести ж існування Бога можливо. Він хоче щоб кожен зміг жити вічно. А для цього треба здобути про нього знання і про його сина, Ісуса Христа. Якби це було неможливо, справедливий Бог не пропонував би цього і не очікував би.
-
Не можу зрозуміти популярність нарощених вій серед канадок. Причому не шушуть нарощених, а прям коли ти дивишся на світ як миша з-під ялинки. Тобто я не можу зрозуміти популярність цих вій в принципі серед всіх національностей, і не те що популярність, а сам факт їхнього існування