Українська Манітоба
-
Я в дорозі додому швидко щось просте привів )) Поясню) В ситуації з будильником ми сформували свою віру, впевненість, на підставі фактів. Ми вже не раз переконувались що коли ми лягаємо спати - завжди прокидаємося поки живі. Завжди сходить сонце. Тому ми знаючи це віримо що завтра буде так само. Тому з цими думками ставимо будильник, адже наші сподівання не безпідставні
-
Те що ви дієте згідно з планами я добре розумію. Сам такий же, дуже це допомагає. Одне іншому не заважає. Ще раз скажу, що вірити в Бога, або довіряти йому, це не просто слова. З ним можна будувати дружбу, тому що Він є особистістю, хоча й духовною. Але для початку треба переконатися, чи дійсно Біблія, Священні Писання - це Його звістка людям? Чи можна їм довіряти? Чи дійсно люди були створені а не еволюціонували від інших форм життя і тп? Це основа, в якій треба розібратися, дослідивши факти, про які напишу.
-
Віра потрібна тим, хто без неї не може подолати якісь труднощі і це нормально. Кожен вірить в щось своє, хтось в Бога, інші в себе чи навіть щось надприродне. Але переконувати людей в 21му столітті, що книги написані тисячі років тому, які косо-криво перекладені можуть бути використані як факти - це фантастика.
-
Чогось в контексті краси обговорюють тільки жінок завжди. Мені, наприклад, видається дуже nice канадський стандарт чоловічої краси в стилі «метросексуальний лісоруб». Я не впевнена, що це прям стандарт, але коли Блейк Лайвлі в інтервʼю каже: «….my husband, he is a big Canadian man, do you know what I mean?” я по іншу сторону екрану автоматично киваю і кажу: of course I know, my dear, it’s completely understandable
-
Беріть документи і їдьте туди одразу
-
Віра в будь що дійсно може зробити багато. Залежить до яких дій ведуть ці переконання? Якщо здобувати знання про Бога правдиві, без перекручування, а з метою знайти про Нього правду - він благословить і допоможе. Довести ж існування Бога можливо. Він хоче щоб кожен зміг жити вічно. А для цього треба здобути про нього знання і про його сина, Ісуса Христа. Якби це було неможливо, справедливий Бог не пропонував би цього і не очікував би.
-
Не можу зрозуміти популярність нарощених вій серед канадок. Причому не шушуть нарощених, а прям коли ти дивишся на світ як миша з-під ялинки. Тобто я не можу зрозуміти популярність цих вій в принципі серед всіх національностей, і не те що популярність, а сам факт їхнього існування
-
Я не знаю, де ті люди ходять, але я щоденно бачу стильних канадок, з макіяжем і всім набором ʼнашихʼ дівчачих ʼперевагʼ. І мене, до речі, ніхто з канадців не асоціював з українкою, то вже потім виясняється, бо акцент. Хоча я теж підводжу очі та малюю губи) 😁
-
Ми віримо що завтра настане. Тому що переконалися в цьому на ділі. І тому ми ставимо будильник, плануємо життя ;) Тому що ми переконані, що є великий шанс завтра знову прокинутися і діяти. Також ми знаємо що якщо є день то буде є й ніч. І і цьому ми теж переконалися з часом. Так само і з вірою в Бога, в те що його норми та ради найкращі, і в його обіцянки щодо майбутнього. Коли ми досліджуємо навколишній світ, то переконуємось як все мудро створено. Якщо досліджувати як Бог діяв в минулому, як тримав своє слово і як пророцтва збувалися численні, теж можна впевнитись, що він є тим, хто не може брехати.
-
Звісно, я згоден, що те що трава зелена, небо голубе ми знаємо. Але наприклад чому воно голубе - можуть запитати діти?) І ось правда абсолютна є. Але хтось може сказати що небо голубе просто того що так треба… І це дитину може не переконати. Але якщо навести факти, які все пояснять детально, дитина зрозуміє і її віра буде на твердих доказах . Якщо говорити про нашого Творця, як вже написав тільки що, треба брати до уваги що він є особистістю. Ми створені за його подобою. І він бажає щоб кожна людина до нього могла наблизитись і пізнати його краще. Але для цього треба цього забажати, і розглянути докази без упереджень. Це непросто, але якщо хтось готовий до цього і бажає - це не важко
-
Друзі, доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо маючи на руках дійсну візу і WP покинути Канаду на тиждень або на два, то потім при в'їзді знову до Канади не буди ніяких проблем? Підкажіть будь ласка, може хто вже покидав Канаду, а потім повертався через пару тижнів?
-
Думаю, ви абсолютно праві