Українська Манітоба
-
Ми знаємо що завтра настане тому ще це очевидний циклічний процес і з дуже високою вірогідністю ми завтра прокинемось і почнемо діяти використавши будильник як інструмент який допоможе нам прокинутись у певний час В тому то і суть інтерпретації та міркування, що любе явище які ви опишете за допомогою віри можна пояснити більш конкретним та реальним способом
-
Не зовсім правильне питання. Якщо ви хочете зрозуміти, чому небо голубе - вчені вже давно це пояснили. Але якщо ви хотіли б дізнатися які є докази що Бог існуює, діяв і діє - таке питання було б більш доречним.
-
Буду відпочивати. Дякую за спілкування. Завтра відповім. Бережіть себе
-
Очевидний для вас чому? Тому що ви в цьому вже переконалися за роки свого життя. Якщо доторкнутися горячого, ми теж вже знаємо - буде боляче. Це всього лиш приклади того, як насправді можна побудувати довіру до Творця. Дослідивши його творіння, його діла, переконатися що це був саме він а не просто якийсь збіг обставин. І тобі вже на цьому "фундаменті" можна будувати подальші знання і відносини з нашим небесним Батьком. Коли ми на ділі перконуємося, що він існуює, відповідає на наші прохання, і робить багато щоб люди змогли жити без зла, проблем і болю, тоді наша довіра до нього настільки ж міцна, як і в те, що завтра буде знову ранок, і буде боліти, якщо торкнутися гарячого.
-
Я вас розумію. Тому завтра відповім вже в приват тим, хто хотів. Я не бажаю тут писати всім, тому що не всім це цікаво. Слушна думка 💭
-
будь, ласка, підкажіть, а якщо мамі треба працювати в установі с дітьми, то я вибрала, що треба medical exam. тепер мені пише: "You require a medical exam. Learn how to get an upfront medical exam. In order to submit your online application, you will need to upload the information printout sheet or the IMM 1017B Upfront Medical Report form. Your doctor will give you one of these forms when you complete your medical exam." то мамі спочатку до сімейного тепер треба?
-
Оце зациклило, аж нудно стало😁
-
Ну там таке....просто пл спині гладять 😂
-
Поки не мрію, треба тонус мязів зняти, а то офісний планктон "запрацювався" в Канаді.