Українська Манітоба
-
О, ще одне питання стосовно алкоголю: де можна купити глінтвейн в Вінніпезі? Наскільки я зрозумів, тут він не дуже популярний і не дуже він у продажі, чи я помиляюсь?
-
Одна консерва Роял Канін 2.7$, на місяць треба 30, одна упаковка сухого 2.5lb - 33$. Це те що ми купили для Святого Пьера (так, у цього кота досить дивне ім'я). Тому і написала що на Роял Канін приблизно 100$. А бюджетним вже більш менш варіантом для порівняння обрала Фріскас просто серед знайомих назв що були в Україні також: консерви вдвічі більші за розміром були приблизно за 1.3$, сухий корм був десь 20$ того ж розміру, тому і написала мінімум 50$. От дешевшим чимось вже не варто годувати.
-
Як ви його привезли в Канаду? Як дорогу переніс?
-
Можливо хтось знає, чи будуть найближчим часом новорічні заходи у Вінні, різдвяний хор, наприклад?
-
Після цього тексту лячно заводити чотирилапого
-
Загалом, складно буде на початку, потім ймовірно, легше. Головне, англійською гарно володіти, одразу стільки можливостей відкривається
-
Доречі, кому цікаво скільки коштує взяти та утримувати кота: 1) Залог лендлорду у 0.5-1 місячної вартості оренди квартири. 2) Первинна закупка вийшла приблизно на 360$ на амазоні. Це усякі місочки, когтєточки, лоток, іграшки та інше. 3) У притулку треба сплатити близько 200$ + можна задонатити зверху. 4) Нормальна котяча їжа починається від 50$ (friskas від purina) до 100$ (royal canin) на місяць. Майте на увазі, що кота важливо годувати комбіновано і тут я вже порахувала і сухий корм і вологий разом. 5) Страхування кота 40-50$ на місяць 6) Один раз на рік ветеринарний огляд та вакцинація - от на це вартість ще не знаю, але чула що приблизно від 200$.