Українська Манітоба
-
Це мається на увазі що з собою треба мати документ в якому є фото, дата народження та ім'я
-
В mpi
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Якщо в нього є права, то айді йому не зроблять, це тільки для тих в кого немає прав)
-
Народ, якщо людина по куает отримала хелс картку та всі документи у Онтаріо , та приїде сюди після 31 ого березня , чи можна буде отримати хелс картку тут ? Чи типу все , за лікарями до Онтаріо будь ласка ? Чи будуть ще тут видавати хелс картки після 31ого березня . Як я розумію , хелс картка то є парад щедрості для куаетовців ? Як взагалі тут ньюкамери , ті що не по куает, що в них по медицині?
-
А як ті студенти які з опер ворк пермітом їхали сюди?
-
Я так розумію якшо мати постійне місце проживання, то хелс карту дадуть без проблем. Бо наприклад ви громадянин або з пр і переїхали сюди, то шо лікуватись в Онтаріо їздити?😂
-
Якщо є дійсний ворк перміт, то буде Manitoba Health card. Це дійсно для усіх тимчасових резидентів. Парад щедрості - безкоштовний медогляд, реєстрація на медичну картку у готелі, виплати ТАР тощо. Цікаво, чи МРІ продовжить обмін водійських посвідчень після 31 березня. Треба уточнити буде.
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗🎁 Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається😍 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch🐱 , Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎨, ✅Python🐍, C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😍 Для запису пишіть мені у приват ✍️ Кількість місць обмежена ‼️ Запис діє до 31.03
-
Не можу рекомендувати, бо ліки від алергії має підбирати лікар в залежності від типу і інстенсивності, але якщо вам призначать лоратадин, він є в costco 10$ 200 таблеток (а не $45 за 30 таблеток, як в shoppers))) і це прям ефективний лоратадин, робить свою роботу прекрасно. Але це не рекомендація, бо не факт, що вам потрібний саме цей препарат
-
Залежить що. Тут є багато стандартних: типу алегра, але це вже індівуально підбираєтя