Українська Манітоба
-
Не можу рекомендувати, бо ліки від алергії має підбирати лікар в залежності від типу і інстенсивності, але якщо вам призначать лоратадин, він є в costco 10$ 200 таблеток (а не $45 за 30 таблеток, як в shoppers))) і це прям ефективний лоратадин, робить свою роботу прекрасно. Але це не рекомендація, бо не факт, що вам потрібний саме цей препарат
-
Залежить що. Тут є багато стандартних: типу алегра, але це вже індівуально підбираєтя
-
Є дозвіл на роботу та постійне місце проживання у Манітобі - є Manitoba Health card. Це стандартна процедура для усіх тимчасових резидентів. Українці за CUAET - тимчасові резиденти хай і мали додаткові тимчасові бенефіти, які недоступні іншим (наприклад, курси з вивчення англійської, фінансова допомога тощо)
-
Якщо буде якась iнформацiя щодо обмiну водiйського посвiдчення пiсля 31березня, дайте знати) бо чекаю на хелс карту.... Дякую)
-
Вчора їздили сім'єю до Мордена, порадили співробітниці. Дуже файне містечко. Дуже прикольно було зайти в місцевий Хортонс, а там люди, які явно знають всі один одного, бо населення 10к. Почали вітатись, питати звідкіля ми)) Подивились музей палеонтологічний. Були приємно вражені від того, як вони дбають про все те. Воно хоч маленьке, але багато відвідувачів. Ну і оцінили дорогу 60+км без єдиної можливості поїсти/попити/заправитись. Добре, що начиталась трак драйверів, і були до цього готові)) Тому...раджу для сімейних поїздок
-
Доброго дня! В мене питання стосовно ліків, може, хто стикався. Я на постійній основі приймаю таблетки для щитовидки. Ходила в Walk-in і лікар виписав таблетки, але лікар попався так собі, прийом тривав 2 хвилини, він нічого не питав, не пояснював і випхав мене дуже швидко з рецептом. Він сказав, що виписав 90 таблеток, але мені в аптеці дали лише 30. На пляшечці написано "Refills 2", як проходить цей самий refills? Чи треба знову йти до лікаря, чи відразу в аптеку?
-
Дорога/якість дороги була чудова. Ідеалтна траса (тільки одна ділянка була так собі, але дуже коротка). 60км, то ніщо, коли в тебе повний бак, а коли поїхав на залишках, то всяке може бути. Їхати було важко через дуже сильний зустрічно/боковий вітер. Це була боротьба в триманні руля
-
127 км в Морден🙃