Українська Манітоба
-
Не засмучуйтесь, Ерік. Давайте вірити в добро. Наприклад, давайте думати, що вона зникла не тому, що погана, а тому, що, наприклад, печінка у всіх одна і не вічна, а рецепти ж мабуть були випробувані на собі!
-
2 варіанти: - самому їхати у одне з 4х міст в Онтаріо де вони роблять то всьо особисто. - їхати до кордону з Онтаріо і там в найближчому містечку робити у місцевого нотаріуса і потім поштою висилати. Не знаю як зара, але раніше поштою було 15 днів
-
Я не відкривав ) дома перегляну .
-
це якось занадто хитро))
-
А що за bonus inside був? Який взагалі бонус може бути в книжці Fatty liver? Крапельниця гептралу, примотана всередині? Розмальовки мініатюр циррозу?
-
Мені не зрозуміла схема кидалова, тільки якщо це на справді їх конкуренти , та вони хочуть щоб люди їм 1 зірку нахерачили
-
дякую
-
#апостиль тицяйте і там все розписано
-
Small loan of 10 million😂 Альтернативно, вона не пише 10 мільйонів чого, 10 мільйонів іранських ріал це 322 канадських доларів😂
-
Це не проблема приїхати самому, але тепер мені треба якось зібрати доки, а потім кудись їхати. Там жива черга чи як це працює, можете роз яснити
-
Дякую, гарного вам дня.
-
Так, правильно. Нажаль з Манітоби нотаріус там не прокатить(
-
Я правильно розумію що для того щоб поставити апостіль в Онтаріо,мені треба завірити усе у нотаріуса в Онтаріо, а потім тільки йти на апостілізацію. З завіренням від нотаріуса із Манітоби це не катить?
-
Дуже по доброму )))) Судячи з набору книжок , авторки ( це , по історії , псевдонім) то там не тільки печінка , а може дійсно щось трапилось , там і діабет, і жовчного міхура нема 🥲
-
Чи є у Global Affairs Canada, робоча почта, яку моніторить жива людина, хоч щось, ні номера, ні почти нічого🥵
-
Німа варіантів, нема проблем. Добре, дякую
-
Нагугліть склад знайомих вам закордонних ліків, а потім по основному компоненту гугліть як вони звуться в Канаді. (Я не лікар, онучка лікаря)
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
А в чому розвод? Гроші ж Амазону можна забрати завжди через refund. Продавець відразу гроші не отримує з Амазону. Там, здається, 21 день треба чекати.
-
Я не перевіряв , але так , вся суть для розгону . Але походу , для розводу 😂
22 Jan 2023, 08:02
133875/230004
3 minutes ago