Українська Манітоба
-
дякую
-
#апостиль тицяйте і там все розписано
-
Small loan of 10 million😂 Альтернативно, вона не пише 10 мільйонів чого, 10 мільйонів іранських ріал це 322 канадських доларів😂
-
Це не проблема приїхати самому, але тепер мені треба якось зібрати доки, а потім кудись їхати. Там жива черга чи як це працює, можете роз яснити
-
Дякую, гарного вам дня.
-
Так, правильно. Нажаль з Манітоби нотаріус там не прокатить(
-
Я правильно розумію що для того щоб поставити апостіль в Онтаріо,мені треба завірити усе у нотаріуса в Онтаріо, а потім тільки йти на апостілізацію. З завіренням від нотаріуса із Манітоби це не катить?
-
Дуже по доброму )))) Судячи з набору книжок , авторки ( це , по історії , псевдонім) то там не тільки печінка , а може дійсно щось трапилось , там і діабет, і жовчного міхура нема 🥲
-
Чи є у Global Affairs Canada, робоча почта, яку моніторить жива людина, хоч щось, ні номера, ні почти нічого🥵
-
Німа варіантів, нема проблем. Добре, дякую
-
Нагугліть склад знайомих вам закордонних ліків, а потім по основному компоненту гугліть як вони звуться в Канаді. (Я не лікар, онучка лікаря)
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
А в чому розвод? Гроші ж Амазону можна забрати завжди через refund. Продавець відразу гроші не отримує з Амазону. Там, здається, 21 день треба чекати.
-
Я не перевіряв , але так , вся суть для розгону . Але походу , для розводу 😂
-
Така погана якість книжки? Рецепти від chatgpt?
-
Якщо гроші не повернуть, хто ж тоді її купе ?
-
А який сенс повернення грошей? Може просто розганяють профайл продавця так?
-
Стосовно якого питання? По деяких питаннях є реальні представники в офісі у Вінніпегу з якими можна зустрітись
-
Хтось загубив веелиичезний ключ на периметрі і я на нього наїхав ) але ці роботяги вжеж
-
Можливо. Експериментуйте.
22 Jan 2023, 08:02
133881/230232
less than a minute ago