Українська Манітоба
-
Якщо комусь цiкаво, сьогоднi був у mpi цiкавився щодо дедлайну на замiну укр посвiдчення водiя - запитав чи будут мiняти пiсля 31березня, дiвчина на iнформацii сказала що все OK, no problem, жодного дедлайну нема на замiну
-
Повертається назад…
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо дали ворк перміт на провінцію Альберта, а я їду жити і працювати у Саскачеван, то чи матиму я якісь проблеми?
-
На Гарден Сіті у икгазі sea food ящик манго за 20кад
-
14 днів
-
На ремонті дороги заробить. Там багато хто стартує 20-25/годину
-
Так, податки потім повернуться, бо за сезон заробить, ну максимум 25 тис. Реально він заплатить десь 7-8% податку з урахуванням повернення. Люди завжди забувають про повернення податків на такий малий дохід. Якщо ж порахувати, то реально з доходу до 50 тис, податків заплатять 15-18% з урахуванням повернення та податкових кредитів. А деколи і менше.
-
Та Якшо нема шо втрачати - то ідуть . І правильно роблять … і ті і другі ..
-
Ні, нема проблем
-
То хіба до податків.
-
А ще більше їде сюди
-
В кого більшменш налагоджено життя в Європі- повертається дуже багато людей.
-
сьогодні на роботі, прибули на пожежу, приватний будинок, піднімаюсь на другий поверх і там 1 карабін та ще 2 кейси закриті зі зброєю Ось що за люди вони знають, що до них приїдуть різні служби, чому не прибрати зброю
-
Хіба в Канаду заради грошей їдуть? У мене є друзі в IT, кажуть що закордоном заробляли більше або так само як в Канаді, але раді бути в Канаді все одно
-
Буду скасовувати завтра 2 appointments на Хелс карту в Бест Вестерні. Кому необхідно пишіть)
-
Порекомендуйте, що можна купити в аптеці без рецепту від кашлю. Щоб діяло )
-
Купляв такі льодяники
-
Сироп вiд кашлю може зробити гiрше
-
Cходіть в walk-in. Сухий кашель, вологий, звідки він взагалі взявся - це питання до лікаря і тактики можуть бути різні. Питання порад ліків в таких чатах - це дуже, дуже погана ідея
-
Спочатку треба зрозумiти причину кашлю
22 Jan 2023, 08:02
133905/230004
3 minutes ago