Українська Манітоба
-
Туди ні.., але селять в інші готелі
-
Та яке йому пр , англійську треба роки 2 вчити. Заробити хоче. Вп зробив і в Польщу. Про пр сказав, це йому не дуже цікаво. Ще дуже молодий. Аргумент, що твоїм дітям буде тут легше і в них тут буде майбутнє не спрацював. 😂😃
-
Мінімалка full time в Нідерландах 2123 Eur =3125 cad. Мінімалка full time в Саскачевані = 2240cad . Житло поки ще безкоштовне в Нідерландах і деяких інших. Тому за мінімалку тут є сенс працювати для того, щоб здобути pr.
-
Теж цікаво про роботу, і те що працюєш справді "відчайдушно" теж не допомогло. Вже 3 місяці в пошуку. З середньою мовою!
-
Та ви втягнеитесь, за два роки точно. І робота буде і житло і лікарі і може машина
-
А ви почніть з парт тайм. Якщо добре працюєте, то повірте, роботодавець переведе на фул тайм.
-
Підкажіть де шукати? Може є вакансія, шукаю роботу.
-
Зараз багато хто їде, бо війна в Україна, тобто заради безпеки. Але що поганого в тому, щоб хотіти заробляти більше?! Тим більше, що оренда в Канаді в рази вища за оренду в Україні чи різних європейських країнах. Щоб не жити 'на соціалці' треба складати бюджет
-
Погано шукаєш.
-
Мене теж дратує тут вже 2 місяці, а full time роботу навіть на мінімалку ще не знайшов( тільки тимчасову). Тим часом була вакансія за другим моїм дипломом в NL за 310 cad per day
-
А Нідерландидо нюфауленд яким боком. Не плутайте грішне з праведним 🙈
-
А нема чого повертати , мені амазон зробив фул рефанд. Людина пропонує відгук за ціну книгі , мені це вже не цікаво .
-
Я все ж таки вірю у найкраще у людях , то залишусь при вірі , що дійсно все ок . Але вже особисто не зацікавлен у волонтерстві , або у заробітку вже грошей за книгу 🌚 а книга дійсно дома , кому потрібно- віддам .
-
Коли поверне, тоді апдейт пишіть)))
-
В Нідерландах нафту качають?
-
Так і тут до сотні на вакансію!!
-
В Торонто плачуть, роботи немає. По крайній мірі, знайомі… Десятки , а то і сотні на вакансію …
-
Та нє, мутна якась схема. То вона мабуть вийшла на зв'язок бо ти тут хайп наробив
-
апдейт. Авторка жива та здорова , людина була зайнята . Вибачилась , запропонувала все ж таки повернути гроші за відгук . Так що може і не розвод, але я вже все , не цікаво . Може якщо комусь цікаво, то можете спробувати теж допомогти .
-
Там нафту качають, там перспектива. А в нас метали, в землі ще, чекають моменту. Треба їхати , де робота…
22 Jan 2023, 08:02
133948/231923
5 minutes ago