Українська Манітоба
-
І знакову мій дім😡😡
-
Так, там пожежа(
-
Це дим з вікна зверху йде? 🥹 Я вам співчуваю, це завжди страшно некомфортно
-
Доброго здоров’я! Яку сім карту для телефону порекомендували би для користування у Вінніпезі?
-
Дякую
-
п.1 стосується тільки деяких доходів. Однак, туди не попадає ні дохід від роботи, ні бізнесу. В конвенції чітко визначені категорії доходів, які оподатковуються в Канаді. Податкові клініки не працюють з клієнтами, які мають дохід за кордоном. Волонтери не читають цих конвенцій.
-
Ці ʼбовдуриʼ прихистили від війни 27,000 + українців, яких тут ніхто не чекав, і на яких ніхто не розраховував. Українці отримали ті ж самі права (включно з субсидіями) які мають місцеві жителі, що все життя платили податки, а тепер через новоприбулих українців не можуть знайти місця для своїх дітей у садочку. Ці ʼбовдуриʼ дали гроші з державного бюджету на ваше перебування у провінціі. Також врахуйте що садочки усі практично приватні. Якщо є потреба і вигідно їх тримати, то відкриються нові.
-
Кожному шось буде не так Особливо зі сторони www.instagram.com/reel/C48bQOrN3xH/?igsh=aWo3N3B1cGt0djZw
-
Просто планування потрібне. Неможливо наперед набудувати інфраструктуру, яка буде без діла стояти. Плюс ліцензовані дитячі садки не є супер прибутковим бізнесом, вони є non-profit policyalternatives.ca/newsroom/news-releases/profit-infant-child-care-fees-26-times-higher-winnipeg-non-profit-fees-new
-
Ну, якщо туди треба записуватись в чергу, як тільки дитина народилась і чекати роками, то це означає, що його немає 🙂
-
Та реально з садками срака повна,жахлива ситуація. В мене дружина не може знайти місце в ліцензованому садку вже півтора року,обдзвонили всі мабуть можливі і позаповнювали усі вайтінг листи і черги 2-4 роки,а приватні садки 900-1500$ в місяць.вони бовдури кличуть ємігрантів а інфраструктуру взагалі не розвивають.і вот ділема отримали номінації і тепер сідимо і думаем а чи хочемо ми тут жити,бо влада взагалі десь у космосі.вирішати проблему з садками це тупо взяти і побудувати нові садки і все,точка. Не Стача лікарів це взяти і вивчити більше лікарів або побудувати нові лікарні.а з цього всього робиться рівно руль.