Українська Манітоба
-
Ну, якщо туди треба записуватись в чергу, як тільки дитина народилась і чекати роками, то це означає, що його немає 🙂
-
Та реально з садками срака повна,жахлива ситуація. В мене дружина не може знайти місце в ліцензованому садку вже півтора року,обдзвонили всі мабуть можливі і позаповнювали усі вайтінг листи і черги 2-4 роки,а приватні садки 900-1500$ в місяць.вони бовдури кличуть ємігрантів а інфраструктуру взагалі не розвивають.і вот ділема отримали номінації і тепер сідимо і думаем а чи хочемо ми тут жити,бо влада взагалі десь у космосі.вирішати проблему з садками це тупо взяти і побудувати нові садки і все,точка. Не Стача лікарів це взяти і вивчити більше лікарів або побудувати нові лікарні.а з цього всього робиться рівно руль.
-
Так, але це все є.
-
www.ywinnipeg.ca/child-care-locations/school-age
-
Додам: тут є море організацій які допомагають дітям батьки яких не взмозі оплатити різні спортивні чи інші позашкільні гуртки. Така організація як kidsport - співпрацюю з нею вже давно
-
Треба ще дітей робить тоді😂
-
-
Shell має оплату через аплікацію, все круто працює на будь-якій станції 😁
-
Виростити чемпіона - це ж всюди коштує Типу тут навіть і порівнювати не треба 😅
-
Так вони є. Просто не безкоштовні. Вони повинні бути безкоштовними? Чому? ПС: умовно «безкоштовні» (там копійки) кружки та секції є, спонсоровані урядом та містом. В Leisure Guide. Рівень аматорський, це чисто для підтримки здоровʼя секції. Фізкультура, так би мовити. Хочете виростити чемпіона - це буде коштувати.
-
Чекаю щоб прийшов адміністратор, закрив мені рота і я нарешті піду по своїх справах, бо дуже багато часу потратив. Дякую за нагадування, що треба працювати. Вибачте, якщо комусь не сподобалось, що я сказав. Хорошого дня всім , успіхів в чудовій країні, і яку хочеться зробити ще кращою, де можна виразити свою точку зору і не бути опльованим чи зневаженим за це і хорошого настрою! Сьогодні чудовий сонячний день!
-
А порівняння ви будете проводити? Між якими країнами плануєте провести? Які критерії оцінки будуть задіяні?