Українська Манітоба
-
Є. Ви не уважно читали закон.
-
В Україні деякі АЗК - це вже не просто заправка, як така. Це плюс невеличкий супер-маркет і фаст-фуд зі смачними хотдогами, круасанами і кавою, при цьому все чисто і охайно, з крутим дизайном. Люди часто просто за хотдогами приїждають. Це, як місце зустрічі. Ностальджі- одним словом😂 Я якось заправлявся на в’їзді в якесь містечко за 100 км від Вінніпегу, то я такі старовинні заправки тільки в фільмах бачив. Не вистачало тільки рахівниці.
-
IKEA - поверення товару рік. Winners, Marshalls - принесіть товар, який купили хоч 5 років тому, то вам дадуть подарункову картку на ту суму.
-
В Україні такого нема.
-
Причому тут це? Є чітко прописані норми. Якщо це final sale, то магазин не зобов'язаний повертати гроші. Таке саме прописано у в Україні.
-
Через магазин можна повернути 100% грошей, прийшовши туди.
-
Там також є купа негативних відгуків щодо неотримання повернення за товар
-
Жодних проблем, якщо куплено через Best Buy, Walmart
-
Тобто виходить "закон є, але виконувати його не обов'язково"? Цікаві у вас поняття.
-
Так, як і Амазон чи Best Buy чи Walmart мають свої маркетплейси. Жодних проблем з поверненням ніколи.
-
Тут також така фігня є із Best buy or Walmart. Можуть не повертати гроші.
-
Я повертав без проблем. Думаю це залежить від продавця. Це ж marketplace.
-
Я маю в власний досвід до 2018 роках. Купу всього повертав, гроші вчасно приходили.
-
Про Розетку і повернення
-
14 днів є у вас на повернення. Деякі магазини мають додаткову політику до 30 днів або навіть 90 днів чи 1 рік.
-
Доларама чітко пише, що це є final sale. Не підходить умови то не купуєте. В Україні також таке є прописано у законі про захист прав споживачів
-
Якщо це закон у Канаді - то чому умови різні у різних магазинах? І не всі магазини, і не на будь який товар, пропонують повернення? Як повернути товар у Долораму?
-
До 14 днів можна віддати будь який товар як в Канаді так і в Україні
-
google.com
-
До всіх, хто тут уже 10+ років і не були в Україні з того часу - не перетворюйтеся у ту діаспору, яка сформувала свої судження через власний досвід, який був десять чи двадцять років тому в Україні.
22 Jan 2023, 08:02
134303/235411
about a minute ago