Українська Манітоба
-
@katharine_k ви така обізнана в паспортних питаннях, то чи можна вашу думку запитати з такого приводу: дитині виконується 14 років, має дійсний закордонний паспорт і наразі перебуває в Манітобі; оформити паспорт громадянина України — внутрішній основний докумен — наразі дитина через консульство не зможе? Ця процедура можлива лише в межах України?
-
На телефоні теж канає,я показав шо в мене було на телефоні Просто попросили відправити на єл.пошту і вони самі роздрукували
-
А якщо є менше ніж рік досвіду водіння, то требуде здавати іспит?
-
Одразу видають тимчасове . ( На бумажці) але воно повністю заміняє пластик . Пластик прийшов через місяць по пошті
-
доброго ранку! підкажіть, будь ласка, хто відправляв посилку з Вінніпегу до України? як і яким перевізником користувались? які ціни, обмеження? зарання дякую 🙏🏻
-
Мені просто цікаво чи його зразу дають чи його присилають по пошті за два тижні
-
Я зробив( замінив права) одразу на 2й день після заселення в готель..навіщо чекати допоки знайдете " постійне" житло ?? Пошук житла може зайняти не 1 місяць . І не факт що воно вам сподобається і ви одразу там залишитесь надовго .. Оформляйте усі документи ( хелс, права і банківські карти ) на адресу готелю . Потім коли знайдете житло - все зміните
-
Я не наполягаю, я лише застережити намагаюсь. Вірю, що у вас все вийде і все буде топ, але морально ви повинні бути готові до такого сюрпризу. Ви трохи не розумієте логіки офіцерів їм ваша сім'я поза Канадою не є фактором, щоб вас запустити назад на повторний "прихисток" від війни. По-друге дуже багацько прикладів де приїхав чоловік перший згідно робочої візи та все налагодив для комфортного прибуття сім'ї.