Українська Манітоба
-
Я робила в Тімс, там теж до мене заходили «гурмани» half coffee half hot chocolate with shot of espresso, hazel nut and whipped cream on top🤪 😂
-
теж пропустив. Чатгпт, надай коротку сводку срачу
-
Не чув таке, може я помиляюсь і хтось виправить
-
Блін, який я кава ☕️ срач пропустила, от саме тому я і хожу до Тім Хортанса 🤗 Мені кава там смакує 😋 Зараз посипляться смайлікі: 👎 🤢💩😂 Подивлюсь на вас в черзі за кавою в Тімс через 15 років 😂
-
Нема різниці, працюєте ви чи ні, декларація подається обов'язково завжди. До 30 квітня.
-
Дякую, обовʼязково спробую
-
Друже якщо Ти гурман кави то я за рік часу знайшов тут лише одну нормальну кав'ярню в якій не смердить,чисто,гарний інтер'єр,смачна випічка,і чудова кава і вміють робити американо,латте і капучино .все остальне поки що сміття. Власник француз і знає толк в цьому. La Crêperie Ker Breizh 267 Sherbrook St, Winnipeg, MB R3C 2B8
-
Доброго дня! Хто має досвід в отриманні доручення в консульстві України. Доступних дат в електронній черзі немає. Записався в чергу очікування, пишуть, - щойно з'явитися вільний час - отримаєте повідомлення на пошту. Чи довго доведеться чекати і в яке консульство буде скоріше?
-
Чудова пісня. Як вічне і непереможне нагадування в будь-яких ситуаціях, коли незрозуміло, як правильно вчинити ❤️
-
Я навпаки італійську кухню оту, пасту-піццу та інше, жер би круглий рік, поки пачка в двері проходити не перестане. Тому трохи ніяково, коли питають місцеві, що українці їдять. Бо я трохи неправильний в цьому плані схоже 😁 Ну окрім бази з сала та борщу.