Українська Манітоба
-
Мені не цікава ваша думка, я ні від кого не ховаюся і ні кому нічого не винен. Вас я не чекаю у себе. Продовжуйте в тому ж дусі, ваш рівень мені зрозумілий.
-
Revenue Canada може мати цю Інформацію, оскільки роботодавці їм паралельно дають усі дані. Зверніться до них
-
У вашому CRA аккаунті мають прийти Т4, якщо роботодавці відзвітували.
-
Так ви тут пишіть, ми всі послухаємо :)
-
Ну таке, я щось перехотіла йти до цього закладу, як мінімум бо власник поводить себе не дуже адекватно ><
-
Беріть слухавку якщо у вас є претензії
-
Ну чесно скажу, в свій час, з заходу України багато хто був на "заробітких" в раші , ліси , стройки , нафта/газ....
-
Do not get me started 😔. Зараз тисячі українців приїжджають із Криму чи росії, які у підлітковому чи молодому віці там опинилися через батьків, для прикладу. Що їм робити? Перестати бути українцями? Навпаки, якщо людина спілкується українською, помагає місцевим комюніті, то напевне ок.
-
О, почалося
-
До 19? 😢😢😢 Я чомусь думала що ввечері кавʼярня буде перетворюватись на паб і збиралась прийти на коктейлі (( Щось не так зрозуміла, явно. В будь якому разі - успіху!
-
Жив після 14го року весь цей час чи колись давно?🤔
-
Я знаю особисто людину, тому можу судити, що кажу. Якщо жив в росії, не помагав режиму, то не є злочин. І ще й українською спілкується 😁
-
Слухайте хлопці. Було і було, якщо є питання приїжджайте на каву, все обговоримо;) Немає грошей пригощу. Всі ми колись так чи інакше були в росляндії, мене там немає, крим укринський путін Ху....о
-
Ну анонімно чи не анонімно але виявляється правда 🤷🏼 добре що я каву не пю 🤔
-
Так сама людина то підтвердила, лол
-
Багато хто приїхав із росії чи Криму чи Ірану, бо не підтримують режим тих країн. Не робіть поспішних висновків, якщо не знаєте людину. Тим більше вірити анонімному посту....
-
Та ні, можна просто нормально відреагувати, ви ж самі зацікавлені щоб люди приходили у ваш заклад і залишали там свій $.
-
Трохи різні речі, працював НА росію або В росії 🤔
-
Розстріл? Дихати не можна.
-
Уууу
22 Jan 2023, 08:02
134791/231263
4 minutes ago