Українська Манітоба
-
t.me/ManitobaLife/202799
-
Є 28000 крон, це приблизно 5520 канадських
-
Продам авто не дорого 2018 рік
-
Вони такі самі як українці- є чесні, а є такі що і своїх дурять.
-
Почекайте пару місяців, я у вас заберу😊
-
Всім привіт, є данські крони, підкажіть будь ласка, в scociabank показує на сайті, що начебто вони обмінюють валюту на канадські долари, хотілося б впевнитись, що це правда, можливо хтось зіштовхувався вже з аналогічними питаннями
-
А вибір є у нього ?
-
Мені все одно хто, що і звідки , люди є люди Але культура догляду за авто у Українців в основному на гарному рівні
-
Найцікавіше авто я бачив в гаражі на вул henry, там норм мужик їх лагодить, за 6 тис ауді була 2000 року.
-
Я не кажу про усіх , але якщо може тут хтось продаж авто, чому ні )))
-
Таке саме можна про будь-кого сказати. І про окремих українців також. Будь ласка, без узагальнень тут.
-
Дуже)) я коли шукав, приїхав за адресою , заходжу в бокс а він майже арку все зробив , с пістолетом вже сидить і говорить : машина супер , сейфті вже є
-
Ну мене попереджали і вони в основному парять фігню , кажуть що є сейфіті , приїзжаєш , а його нема
-
Чому? Я купляв у іммігранта з Африки своє перше авто. Все ок. Іммігранти з Індії дуже привітні люди, працював і працюю з багатьма. Тільки позитивні враження.
-
Та там стільки всього , і без всякого, але у індусів авто не дуже хочу купляти 😂😂😂
-
ну в п'ятницю вихідний але ж готелі наче завжди працюють )
-
Скажіть будь ласка хто робив резюме в кого не було досвіду роботи руками) Що ви писали в резюме?
-
Kijiji.ca
-
Норм авто, він без турбо якщо не помиляюсь ?
-
Що думаєте про шеві круз(тільки 1.8)? Це норм повозка і дешева
22 Jan 2023, 08:02
134867/231727
less than a minute ago