Українська Манітоба
-
Що готуєтесь на фронт.
-
Є надзвичайно багато нюансів і не все так просто/легко.
-
Добре, дякую.
-
Школа тут від року народження залежить, клас може бути і вищій. Це не про Стейебах а про систему вцілому
-
Зателефонуйте все-таки до Стражі Граничної. Там точно Вам нададуть вичерпну відповідь щодо перетину кордону з Україною конкретно з наявними відповідними Вашими документами.
-
Ну візова етикетка США ніякого відношення до перетину кордону Шенгенської зони зі сторони України взагалі не має
-
Дякую, цікавить щодо проїзду з візою США. Паспорти біометричні треба забрати з вклейки в канадському….
-
Мається на увазі, що з 15.03 Реестр відновив свою роботу, тож можливостей оформити закордонний паспорт біометричний було дуже багато.
-
Всім привіт. Є питання: хто недавно перетинав кордон Україна-Польща, чи пропустять без візи з українським заклрдонним паспортом не біометричним (старого зразка)? Є діюча американська, що на кордоні польському казати?
-
Та я так бачу що з канадцями простіше домовитись) як би був час то зараз намалював карту Манітоби де окрім Вінніпегу нічого не має, типу "що бачить більшість українців прилітая до Манітоби")) але то їх право. Як би ще роботу давав би їм до кімнати то ціни мені не було б 😊 а так самому шукати...нє, нє
-
дякую волонтерам за їхню працю 🙏🏻 не знаю імені, але подякувала вживу і тут хочу – волонтеру, що заселив мене та моїх нових знайомих. все швидко та з позитивом ❤️
-
ми вже тут! нас всіх дуууже багато боюсь точну цифру не назву, близько 20, а то і більше і один волонтер на стійці
-
Після опівночі ті самі товари показує доставку на 2 грудня, походу в них щось оновилось.