Українська Манітоба
-
Вам особисто щось хтось винуватий? Чи Ви за Канадський гавермент уповноважений Перестаньте попрікати людей 17 тис заплатила людина Хоче щось там Чому ви вирішили скільки і за що йому платити Ну правда в нас немає часу а ви по одному кожного рот стараєтесь закривати
-
$17 тис податку - це багато? У вас є безкоштовна медицина, школа, мабуть, і субсидований проїзний та спортзал з басейном також? Ну про місяць готелю і спеціальні сервіси для українців можна і не згадувати. Податки платять усі із зарплати. Хтось 17 тис, а хтось понад 100 тис. Однак, ви не розраховуєтесь податками за отриману допомогу в минулому. Ви платите їх за доступ до державних сервісів, інфраструктури, медицини, соціальних допомог зараз і в майбутньому. Українцям дали тимчасову можливість мати не тільки федеральну фінансову допомогу, а й щомісячну від провінції - TAP, яка виплачується через систему ЕІА. Тільки це один з прикладів, коли одним тимчасовим резидентам дали більше прав, ніж іншим. І таких прикладів ще багато є. Крім того, я впевнений, що вам значну частину податків повернули, і реально ви заплатили десь 12-15% тільки.
-
Доброго дня! Як тут з дитячою стоматологію? Якісь кошти покривають? Куди краще звернутися? Дякую!
-
Можна ще взяти Letter of introduction , якщо Вам надходило
-
30 днів готель з їдою на сім'ю з 3 осіб х $250=$7,000 Безкоштовні візи та перміти на 3 осіб = $600 Допомога на 2 дорослих і дитину $7,500. $15,100 вже Канада віддала просто так. Це мінімум, що Канада витратила на сім'ю із 3 осіб, які прибули по CUAET. Я не беру до розрахунку все решту. Не рахуєте, бо це не можливо порахувати.
-
Це неможливо, як неможливо повернутися назад. Крім того, ніхто не має на увазі "сплату рахунків". Вам пояснюють, куди провінція витратила понад півтора мільярди доларів. Ви хочете садок - а он українців прийняли. І, уявіть собі, що більшість канадців з цим окей.
-
100%. У моїй школі дівчині українці дали грант на 65,000$ на навчання в престижному університеті- теж напевне «бовдури» :))
-
Після такого дивно читати, що люди ще невдоволені, що чи програма закривається, чи ще якісь послуги…чи ще шось…
-
А то вже звичка з України, що можна зарплату в конвертах отримувати, не платити податки, мутити схеми через ФОПів, "рішати питання" і т.д., і т.п. Потрапляють в розвинену країну заходу, починається... я плачу податки, а чому мені не дають то і сьо.... Податок - це обов'язок кожного !!!
-
А ну хочеться все тут і зараз Ну дайте помріяти Або дайте чарівну паличку 🧙