Українська Манітоба
-
Для того, щоб реально зрозуміти куди йдуть податки, потрібно побачити як Канада справляється з кризами. Може тоді буде зрозуміло, чому не варто жалітися. Коли під час ковіду уряд більше пів року виплачував повноцінні зарплати усім, хто втратив роботу, то ніхто якось не жалівся.
-
Вона бюджетниця, художній керівник в Будинку Культури, займається із дітками…офіційна зп менша від 10к грн, але вона і на пенсії також давно вже, їй майже 70 років Страхування стандартне Криворізький район, Дніпропетровська область
-
Ну це дивлячись що трапилось, де зареєстрований і яка страховка Моїй мамі в кінці минулого року все за направленнями зробили швидко і безкоштовно
-
Приєднуйтесь 😅 Коли є шось сказати)) За дороги вже було За податки осьо буквально За каву та заправки було
-
#паганаКанада
-
То їм сільська громада робить всім. А так - соціальне страхування, яке у пенсіонерів… Ну і декларація із лікарем дає також багато безкоштовних послуг та ліків
-
Ви напевно хочете садок біля дому і щоб Монтесорі і ще й за $10? 😁 Моя дружина знайшла садок десь за 2-3 місяці минулого року, цього року десь в березні нам зателефонували з іншого садку, що є вільне місце. Так, садочки в North End але вони ліцензовані і ми платимо $10/день. Розширюйте коло пошуку і нагадуйте про себе. Успіхів.
-
Але ми всі тут :)
-
В Україні як нема грошей - то я не знаю що може бути…