Українська Манітоба
-
Ну це дивлячись що трапилось, де зареєстрований і яка страховка Моїй мамі в кінці минулого року все за направленнями зробили швидко і безкоштовно
-
Приєднуйтесь 😅 Коли є шось сказати)) За дороги вже було За податки осьо буквально За каву та заправки було
-
#паганаКанада
-
То їм сільська громада робить всім. А так - соціальне страхування, яке у пенсіонерів… Ну і декларація із лікарем дає також багато безкоштовних послуг та ліків
-
Ви напевно хочете садок біля дому і щоб Монтесорі і ще й за $10? 😁 Моя дружина знайшла садок десь за 2-3 місяці минулого року, цього року десь в березні нам зателефонували з іншого садку, що є вільне місце. Так, садочки в North End але вони ліцензовані і ми платимо $10/день. Розширюйте коло пошуку і нагадуйте про себе. Успіхів.
-
Але ми всі тут :)
-
В Україні як нема грошей - то я не знаю що може бути…
-
А тим часом пуски ракет проти авіаносців скеровують на Одещину … Донатьте на ЗСУ чи особисто, якщо знаєте кому
-
Це як? За себе та гниючого товариша?😅
-
Касири в магазинах та банках стоять на ногах у Канаді! Дуже мені їх шкода 😞 Адже сидячи можна теж виконувати цю роботу і не гірше. Це мабуть тому що працівникі на таких нізких посадах не борються за покращення умов, а радіють що їх взяли на роботу. #поганаканада
-
Канадці також ганять уряд провінції та Канади . Але також люблять Канаду і поважають ті цінності, які в інших країнах на нижчому рівні. А якщо щось дадуть додатково, як наприклад, MPI rebate, то уряд полюблять трохи, але потім також будуть ганьбити. Таке відношення до урядів у цілому світі.
-
Don’t shame the cashiers - some climb corporate ladder by simply staying loyal to the company