Українська Манітоба
-
Я розумію чому стоять в люксових магазинах, брендових речей, автомобілів. Але там ж ніхто не стоїть за мінімалку. А продукти це товари першого вжитку , базові. Які навіть в війну продаються в купуються. Хліб будуть купляти, навіть якщо працівник буде танцювати на касі 🤣
-
Вовка - ноги кормлять. Все збільшує, ще і як. Це як ціни з .99 чи .97. Торгівля в сьогоденні - ціла наука
-
ми також стоїмо. теж скоро рік працюю, у мене дуже болять ноги, стопи. Концентрація уваги не зменшиться від стільця, а навпаки, не відволікатимуся на болі в ногах
-
Як змінитятьсч продажі працівника від того що він буде сидіти? Ніяк. Це збільшить потік клієнтів ? Ні. 🤷♀️
-
Заради сервісу може? А кажуть сервіса нема, он всі стоять чекають на клієнтів 🫡 Якось не прийнято тут сидіти на касах… може з часом всі присядуть;) Але я вас розумію, то важко особливо коли 8 годин;) парт тайм по 4 години на касі звичайно набагато легше…
-
Так на складі чи будові - треба важкі речі піднімати і тягати цілий день. Тому і оплата вища.
-
Не обов язково Коли можно оптимiзувати роботу та зробити легшою для працiвника- це нормально, це повага до працiвника.
-
Тільки хотіла за них написати! Я такі вдома на кухні маю 😁
-
Тут все працює так, як склалося ще багато років тому, історично. Як варіант: клієнт стоїть, а ти сидиш...не повага, нема зорового контакту...
-
Є ще спеціальні коврики. Теж допомагає.
-
Факт не розуміння, не робить людину автоматично правою... Як що ВОНИ це так роблять, то за цим є сенс, більше ніж "познущатись" Наприклад: Рухи обмежені коли сидіш Напруження у попереку, бо треба тягнуться щоб взяти та покласти Спробуйте переставити сидячі 4 галонну пляшку молока від крайне лівого до крайнього правого - все зрозумієте Overreaching is really hard on your back То щоб запобігти lower back problem
-
Ось і за смол токи хотів додати - обожнюю ці традиції і культуру тут 😊
-
Пробуйте може міняти обув? Мені помогали такі кросівки лодочкой, де можно було перенести вагу тіла на пятки, трохи розгрузити хребет, або ортопедичні устілки…
-
Бо туь пишуть ревю і потрібно весь час бути веселим та вести смол токи. Частина культури і обов’язок. Це не від того що вони дуже раді стояти за мінімалку 🤣
-
Я і Україні ніразу не бачив сидячого касира, який би виглядав більш життєрадісно ніж канадський, "стоячий" колега. Якось так це працює..
-
Я раніше ніде такого не бачила.
-
На ринку праці тут таке відношення попиту і пропозиції що це ніколи не зміниться…
-
Вперед в Дубаї Що ви тит робите?
-
В тому то і справа, що ми в Канаді, престижність всіх робіт однакова. Не важливо чи хліб, чи Шанель продаєш...
-
Я дав вам solid reason чому. Доречі, касир це зазвичай part time... то 8 годин вони ніколи не стоять... А ще є кофібрейк та ланч ви відкидаєте логічне пояснення, тільки тому що воно вам не до вподоби 💐
22 Jan 2023, 08:02
135091/231604
about 3 hours ago