Українська Манітоба
-
Дякую 🙏 Спочатку взагалі не розуміла з чого почати 😅 а потім якось пішло… Діти мої яйця 🥚 розбили 🤦🏻♀️
-
До речі, дуже симпатично у вас вийшло, концепція яйця зрозуміла)
-
На вихідних в Брендоні був workshop писанка 🥚 Фух 😅 навіть уявити не могла яка то важка робота, це був мій перший раз 🫣, доречі workshop робила жіночка яка навчилась цьому мистецтву в Осередку в Вінні ♥️ Ось яка в мене «краса» вийшла 😁 Сходіть обовʼязково хто має можливість та бажання Вам сподобається 🤗
-
Ну так, сама. Це минулого року. Моя перша писана в житті
-
Якби мені хтось років пʼять тому показав моє нинішнє життя, я б дуже сміялась)
-
Не думала що приїду в Канаду писанки вчитись робити 🙂 але життя непередбачуване
-
Самі малювали?
-
Краса 🤩♥️
-
А це моє перше 🙂
-
Я б плакав 😆
-
Невже так кардинально помінялось?
-
Привіт! Порадьте будь ласка, хто більше в курсі з цього приводу, чи є шанси отримати в Манітобі pr з моїм кейсом? 😅 20 років, є диплом з українського коледжу, знаходжуся п'ятий місяць у Ванкувері і є тут офіційний досвід роботи, чула, що воно підпадає під фактор ризику втратити бали. У Вінніпезі є близька подруга, приїхала за куает. Англійська upper intermediate. Буду вдячна, якщо поділитеся досвідом і думками!
-
Зміни говорять це на найкраще;) Дуже сподіваюсь що в вас саме так 🤗
-
Будь ласка не піддавайте критиці фірму/компанію якщо вам з ти чи інших причин не надали job offer, і особливо якщо вам надали референс
-
Просто абсолютно тотально в усьому, просто на мільярд відсотків. Не знаю, якими ще словами передати всю ступінь змін)