Українська Манітоба
-
Федерали підняли мінімалку вище європейської, а провінції не поспішають, бо гастарбайтерів 50 чоловік на місце
-
Ну так проперті такс виріс,ціни на газ опалення на 30% вирісло,+ ціни на життя *2 за останні 4 роки а зп виросли на 1-2$.жити в Канаді все важче стає.
-
Газ це не електроенергія
-
За останні 6 років тарифи на електроенергію піднялися в Манітобі аж на 10%, а не 30%
-
Effective February 1, 2024, the Gas Commodity rate is decreasing from 10.21¢ to 8.57¢ per cubic metre, and the Delivery rate is decreasing from 12.41¢ to 12.33¢ per cubic metre. www.hydro.mb.ca/accounts_and_services/rates/news/#:~:text=Electricity%20rates&text=Effective%20September%201%2C%202023%2C%20customers,%241.45%20in%20their%20monthly%20bill.
-
Зараз березень. Я отримав від манітоба гідро листа що буде здорожчання, в мене 60$ в місяць тепер буде 80$.
-
Ви впевнені чи просто не до кінця прочитали?
-
Чергове нагадування: не залишайте свої речі в автомобілях. Комусь не лінь навіть протерти брудне вікно, щоб заглянути що всередині
-
Можна тут це зробити: www.mpi.mb.ca/Pages/Online-Services.aspx
-
скажіть як оплатити онлайн за Manitoba Public Insurance ?
-
привіт всім
-
дякую!
-
Працював на city 2 літа, як студент, усім рекомендую. Можу дати референс
-
але шось дивно, вводжу інформацію про свої права і вибиває що не знайдено інформації :(
-
Тоді треба в MPI або в autopac йти і з'ясовувати 🤷♀
-
Аналогічно
-
The second 1.4 per cent increase, effective April 1, 2024 will also result in an increase of less than $1.50 and $3 a month for average residential customer without and with electric heating, respectively. Manitoba Hydro originally submitted a request for a 3.5 per cent rate increase in each of the next two years. However, this request was reduced to two per cent in each of the next two years after the Province of Manitoba announced it would reduce by half what it collects from Manitoba Hydro annually in provincial debt guarantee and water rental payments. www.hydro.mb.ca/articles/2023/08/electricity_rates_to_increase_september_1/#:~:text=The%20second%201.4%20per%20cent,of%20the%20next%20two%20years.
-
І у вас на 30 відсотків підняли? А можна більше детально про це?
-
В мене еверейдж було 72 $ а сьогодні прислали що вони перерахували і буде 93
-
Цікаво, я оплачую без EPP і там пише чого і як підняли, а в ЕРР то трошки тяжко сказати чого там могли підняти так як там більше ніж просто ціна
22 Jan 2023, 08:02
135218/236107
3 minutes ago