Українська Манітоба
-
Зараз в імміграційному центрі. Наголосили що переклади безкоштовні до 25 року, тому не біжіть сьогодні як в останній день. Черга вже на сьогодні майже заповнена. Просили поширити в групах.
-
Там завіряють, з 8:30(9:00, не пам'ятаю ) до 2:00 години можна принести документи
-
Доброго дня, шановні друзі! 🇨🇦🇺🇦 Можливо хтось знає наступну інформацію стосовно отримання mortgage.🙏🙏🙏 наскільки мені стало відомо, для newcomers можна отримати mortgage без і не подавати довідку за прибуток, якщо ти платиш 25% down payment або більше. У такому разі потрібно платити трошки більший відсоток за позику але він не набагато більший. 🔥🔥Чи є якісь підводні камені у цьому випадку? Бо одні брокери рекомендують так робити, а інші не радять, бо це мовляв, не працює і неправильно 🫤🫤🫤 І в такому разі можна придбати трошки кращий будинок, чим коли ти подаєш свій дохід і банк дає тобі mortgage відповідно до їх правил розрахунку по доходу позичальника. Питання таке виникло тому, що приміром середній рент трикімнатного будинку 1600-1700 доларів, а при доході 50000 на рік банк дає тільки mortgage 240-270 тис (а це приблизно 1100 в місяць плюс 250 доларів податок). А будинок у діапазоні 320-350 тис - уже набагато кращий і оплата буде приблизно така як рент за 1700 доларів
-
Як би у мене було таке питання, я б звернувся за порадою до двох людей: 1. Рієлтор - динаміка цін на будинки/кондо (Igor Melnyk наприклад) 2. Мортгіч брокер - все що стосується моргіджів (VS solution , або @BorisYRMA присутній в чаті) А далі вирішував для себе сам
-
От сюрпризи, які можуть виникнути у старих будинках мене і насторожують. Кондо я б розглядав більше, як сейвінг акаунт, бо виплачуєш іпотеку, а не оренду. Головне, що не втратити згодом при перепродажі. Але не думаю, що ціна може впасти, з огляду на постійний ріст.
-
Будинки краще ростуть в ціні, але можуть потребувати більше грошей на обслуговування, особливо старі (такі які можна знайти за $300,000). І ʼсюрпризиʼ можуть бути в $10,000-$15,000 і вище. Condo є більш прогнозовані, і менше проблем з обслуговуванням, особливо якщо це жінка чи дівчина і тд.
-
Доброго ранку! Підкажіть будь-ласка де в районі south pointe можна машину помити?