Українська Манітоба
-
Дрбрий день, як довго чекати на повернення податків. Декларацію подала 5 березня, через волонтера. Це моя перша декларація. Найбільше чекаю на Notice of assessment.
-
Подивіться, чи Stonewall не належить до метрополії Вінніпегу
-
Доброго всім дня! Підкажіть будь ласка, чи хто з новоприбулих отримував Manitoba Health Card не в готелі Best Western, а в Manitoba Health? Яка там процедура щодо черги та як потім зареєструватися на medical exam?
-
Звичайно 3-8 тижнів.
-
Деякі вже протестують бо OPW закінчується в Манітобі www.cbc.ca/amp/1.7147924
-
Якщо він входить до вінніпегу, а я вже поставила - Так, типу не входить… як це виправити? 😬
-
Rentals то хіба загальну картину помоніторити, дуже багато неактуальної інформації. Kijiji та маркетплейс перекривають майже весь ринок. І на сайтах проперті менеджмент компаній якраз краще копатися, а ще краще телефонувати усім.
-
Анна за роботою😌
-
Я була в живій черзі. Але черга досить швидко іде. Вони в день максимум 20 заявок приймають. Переклади заберу за тиждень-два
-
Якщо через Wealthsimple, то можна виправити, отримаєте notice of reassessment, я так виправляв 2 бедрум на 1 бедрум квартиру
-
Дякую
-
Все ок. Все ж таки вияснили що Соунвол не входить до Вінніпегу 🙂
-
Так, договір оренди підходить
-
Підкажіть хто знає. Договір оренди підходить як «другий документ для підтвердження адреси» в МРІ . Якшо вперше робити ID ? Бо є Тіль Войд чек із банку … хелс кард довго ще чекати … і не знаю що придумати з «другим документом»
-
Вітаємо, Oksana❤️! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ви можете написати Tony Zerucha на FB, якщо Вас це так тригерить.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, Зараз живу в готелі , якщо зробити кредитку та водійське посвідчення то воно прийде на адресу готеля або можно забрати там де робив ? Дякую.
-
Бляха, знову вони з цими рефюджіз. Що сирійців з усіма соц. виплатами, проплаченим житлом на рік, що українців, які платять всі такси, які мають статус «воркер» та по факту діла до рефюджі немають відношення. Всіх під одну гребінку. Ну йомайо.
-
Дякую. Але самі картки я зможу забрати у відділені коли їх зробить? Або їх на готель вищлють?
-
Можна дати адресу де плануєте проживати Але потім потрібно знову оновлювати адресу, тому що якщо ви переїхали потрібно робити обмін документів
22 Jan 2023, 08:02
135285/238941
3 minutes ago