Українська Манітоба
-
Дякую за чесний коментар.
-
Не скажіть. За пів року деякі біженці отримали пр. І документи для подорожей. Їм лише заборона на виїзд до своєї країни
-
Мене особисто так, але ще більше, що це залишає слід на місцевих, які кивають головою в твою сторону як ще до одних рефюджі, які приїхали висмоктувати з Канади соки, яким вони вже всі задовбались допомагати, та із-за яких ростуть ціни на все! Ось чому.
-
Є багато приватних меценатів, які мають по 50-100 квартир і які селили людей у 2022 році безкоштовно або тільки за комуналку
-
Є люди, які сидять на ЕІА, але мають бізнеси в Україні чи Європі. Але це їм не заважає отримати фіндопомогу від Манітоби.
-
А скільки це за часом перебування?
-
Я таких не бачила. Цікаво, як комусь сплачують за житло.
-
У них статус біженців. Там до ПР як мені до Місяця.
-
Вибачаюсь, а у сирійських біженців постійний статус чи тимчасовий?
-
Не бачив непрацюючих, або активно нешукаючих ( хіба батьки до когось старенькі приїхали)
-
Я є координатором податкової клініки від КУК Манітоба. Ми працюємо з людьми, які мають малі доходи або взагалі їх не мають. На даний момент в програмі ЕІА перебуває кілька сотень українських сімей.
-
Хто ж вам тут признається? Досить багато сидить на ЕІА і працює за кеш. Але це не тільки українці, а й інші також, в тому числі і канадці.
-
Якщо ваші coworkers не розуміють, що ви працюєте і платите податки, то що їм ще пояснювати?
-
Це безумовно велика дяка Канаді та всим небайдужим. Просто слово ревюджі у канадці асоціюється з зовсім іншим. Ось і все
-
За два роки, а не за три.
-
Тільки українців заїхало 250 тисяч і за 3 роки дай Бог, щоб п'ята частина отримала ПР.
-
Платять податки на загальних умовах усі абсолютно. І канадці про це знають.
-
Ще раз хочу всих попросити. Пояснюйте на своїх роботах місцевим, що ми не біженці, у нас статус воркер. Що українці платять податки на загальних умовах, знімають житло на загальних умовах, та не смокчуть гроші з Канади. Канадці цього не знають та не розуміють, тому і зарізають ціни на ринку праці (можливо), думають що ми живемо на всьому готовому, не платимо за житло і т. д. Просто їм це треба постійно пояснювати
-
А що складного в імміграції? Відпрацювати півроку і здати англійську на рівень української школи - рівень 4? Поясніть мені, чому це якась недосяжна планка для більшості людей?
-
You should have at least 50% down payment.
22 Jan 2023, 08:02
135318/231460
about an hour ago