Українська Манітоба
-
Якщо ваші coworkers не розуміють, що ви працюєте і платите податки, то що їм ще пояснювати?
-
Ще раз хочу всих попросити. Пояснюйте на своїх роботах місцевим, що ми не біженці, у нас статус воркер. Що українці платять податки на загальних умовах, знімають житло на загальних умовах, та не смокчуть гроші з Канади. Канадці цього не знають та не розуміють, тому і зарізають ціни на ринку праці (можливо), думають що ми живемо на всьому готовому, не платимо за житло і т. д. Просто їм це треба постійно пояснювати
-
You should have at least 50% down payment.
-
Простий спосіб 🤣🤣🤣. Ну я і кретином себе щойно відчув …
-
Продавці і на інспекцію не дуже йдуть, перевагу дадуть покупцю який офер без інспекції зробив.
-
І що? З першого дня так називали. І я також так називав, коли давав інтерв'ю по телебаченню та радіо. Українці не приїхали сюди просто так, а приїхали через війну. Вони тікали від війни, тобто біженці. Біженці - ті, хто шукає refuge (порядку, притулку).
-
Яка різниця, які будуть бали, якщо є спецвибірка для українців, де є тільки 60 кваліфікаційних балів? Українці йдуть поза конкуренцією з іншими. Задайте мову на 4, відпрацюйте півроку фултайм - ви у спецвибірці, якщо набираєте 60 балів. Мама не підпадає через вік - можна пробувати "гуманітарні підстави".