Українська Манітоба
-
Refugee це звичайне слово в англійській мові для тих, хто втік від чогось. Не буде вас канадець називати worker 😂 Ніхто не буде розбиратися що там зареєстрував ООН, то нікому не цікаво.
-
І що? З першого дня так називали. І я також так називав, коли давав інтерв'ю по телебаченню та радіо. Українці не приїхали сюди просто так, а приїхали через війну. Вони тікали від війни, тобто біженці. Біженці - ті, хто шукає refuge (порядку, притулку).
-
Судячи з мого оточення- недуже.
-
Яка різниця, які будуть бали, якщо є спецвибірка для українців, де є тільки 60 кваліфікаційних балів? Українці йдуть поза конкуренцією з іншими. Задайте мову на 4, відпрацюйте півроку фултайм - ви у спецвибірці, якщо набираєте 60 балів. Мама не підпадає через вік - можна пробувати "гуманітарні підстави".
-
Дякую.
-
Я так розумію це будуть мінімальні бали. А скільки сидіти у вибірці, щоб дочекатись що тебе оберуть… моя мама через вік не підпадає під програми. Працювала кілька місяців, зараз скоротили на роботі. То я так гадаю що для неї тільки гуманітарна програма, але все ж таки не всім її схвалюють. Нам в Іммігрант центрі сказали, що чого взагалі всі панікують, як пройде 3 роки, то можна буде платно продовжити Work permit, але щоб його ухвалили треба працювати, а як мама не зможе чи не знайде плюс всілякі новини іміграційні. То щодо неї для мене все виглядає дуже туманно…
-
Це діє тільки до 31 березня 2024 року згідно з повідомленням від провінції.
-
Пробувати можна, але як я розумію вирогідність погодження підвищується, якщо в неї тут будуть родичі з PR , тобто я міркую що треба спочатку нам отримати.
-
Користуйтесь укр правами, 3 місяці ж можна
-
Тоді піду здавати англ на днях
-
Ні, не треба. Вибирають навіть тих, хто не має грошей, подається за SWM, але набирає 60 балів. Вчора майже 200 українців вибрали з пулу ЕОІ t.me/uccmb
-
Як буде, так буде. Одні двері закриються, інші відкриються. Не всі 100% іммігрують. Завжди будуть ті, хто замість того, щоб за півроку чи рік витягнути мову на 4, два чи три роки будуть сподіватися на подарунок від уряду Канади.
-
Тільки грошики потрібні$ Я ось здаю англ і буду по цій спецвибірці подаватись)
-
За неповних два роки Манітоба провела вже 24 вибірки спеціально для українців. immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Та ні. Я одразу думав про цю програму, але працюю багато і потрібна мова на пʼять в чому я не дуже впевнений. Але на днях піду і здам, в мене якраз вихідні зʼявились трошки
-
Ну от. Мої знайомі казали так само, поки я їх не пушнув йти і здавати тест. Після тесту, вони подали ЕОІ, а вже за три тижні їх відібрали (вчорашня вибірка). Однак, вони б ще чекали і далі рік, аби "без мови".
-
Та і в мене гроші є, все часу не вистачає на англ
-
З кредиткою можлива опція " pick up at branch" Забрати у відділенні банку де відкривали рахунок
-
А якщо звʼязок з провінцією вказати через друзів то шанс що відберуть скоріше буде ?
-
Доброго дня! Підскажіть тут можна орендувати поштову скриньку і як це робити?
22 Jan 2023, 08:02
135345/241414
7 minutes ago