Українська Манітоба
-
Так
-
А notice of assessment from CRA отримується після заповнення декларації про доходи?
-
Work permit, Notice of Assessment from CRA
-
А усі дебітові карти дають без ім'я на ній? Тікишо відкрив рахунок .
-
Працюватиме
-
А є якась різниця ?
-
Можна з імʼям , треба замовити та чекати
-
Доброго вечора панство. Чи можна на балконі смажити на Вугільному мангалі? Чув що тільки газ. Буду вдячний за відповідь.
-
Manitoba government to replace paper health cards - Winnipeg | Globalnews.ca globalnews.ca/news/10389165/manitoba-paper-health-cards-digital/
-
Не знаю , вам ж з імʼям потрібно для чогось 🌚 В мене ще не питали чому мого імені нема на дебітки
-
Але «holiday hours» думаю що це означає короткий день , типу до 6?
-
Дебетні картки взагалі-то не популярні для користування, тут користуються кредитними, в них кращий захист.
-
Та ні я просто спитав , бо не звично , дали карту в я тіки глянув шо нема імені . Не встиг там спитати. 😊
-
Пам'ятаю це 😂 Славнозвісна Катерина Мала виходила і кричала на весь готель, що в Манітобі хелс карта це кусок паперу 😆😆
-
Нарештi уряд iх почув
-
В Бест Вестернi у 2022 персонал приймального центру задовбали. Хтось десь в ютубi ляпнув, що хелскарта пластикова, i люди почали вимагати пластик 😂
-
Сейвінгс буде приносити прибуток трошки . Чекінг потребую в більшості мати 3-5к на рахунку , щоб цим рахунком можна було користатися без оплати
-
В хтось був у зоопарку ? Як воно там? Буде працювати на свята ?
-
Ще би! В людей вихідний і продуктів треба на long weekend!
-
Дякую усім
22 Jan 2023, 08:02
135380/231460
about an hour ago