Українська Манітоба
-
Дякую!)
-
Мається на увазі , що буде як ІД для Manitoba Health. Там же в кожного окремий номер.
-
Ну так, але це картка на сім'ю. В Онтаріо не так: кожен член сім'ї має свою окрему картку з окремим номером та фото. Діти до 15 років мають картку без фото
-
Віза і ворк перміт не мають зв'язку. Подавайте як хочете
-
Чого одна, нам присилали дві: одну чоловіку, одну мені. І в обох все однаково написано про нас
-
За 10+ років ніколи не міняв паперову за виключенням зміни адреси В долорамі є self-adhesive clear film для ламінації... Працює
-
Чи розібрались ви куди висилати документ? Напишіть будь ласка
-
Газети розносити під керівництвом батьків. Ви берете газети та дітей в авто. Їдете на потрібну вулицю - і пускаєте дітей за потрібними адресами поставити газети у поштову скриньку. Або хай діти лимонад продають на фронт-ярді влітку.
-
Пам'ятаю як я газети розносив по львову дечь в тому віці) Тролейбуси, хотьба пішком, зазоди на автобази і пошук замовників)) а тут інші правила)
-
Сорок три гривні в тиждень!
-
Я бачу колєгу по цеху. Доречі зі всіх робіт на яких я працював це була найважча.
-
Мама мого друга працювала листоношею. Ввечері ми двіжухою замість неї йшли по приватним будинкам розносити всі листи, бо їй було важко ходити, а там були реально величезні дистанції ><
-
Так не пам'ятаю точно то було 1999 , але пам'ятаю як мені одна жіночка дала 1 гривню tips, я був дуже радий
-
911 працює. Офіси закрити до понеділка
-
Поліція працює зараз ? По гугл мап пише що не працює
-
Півас потім пили у дворах?)
-
Пішли лутати ПРи поки охорони немає😁
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, подали податкову декларацію 14 березня. Тато отримав гроші 25 березня на рахунок, чоловік отримав чеком на пошту, а мені тільки прийшов лист з оцінкою і в листі пише, що гроші прийдуть на рахунок. Створила cra account і там пише, що гроші 25 березня відправили на рахунок, але я їх не отримала, що тепер робити? Чи то ще прийдуть? Дякую
-
Город засинає , прокидається мафія …
-
Знайдете, то скажіть 🤣🤣🤣
22 Jan 2023, 08:02
135432/232618
about 4 hours ago