Українська Манітоба
-
Політика це наука , домовлятися це мистецтво вирішення проблем в нашому випадку оминаючи війну , а в нас зараз у владі одні професіонали найвищого ґатунку особливо президента обрали щоб поржати чи як там казали в 2019 році , хуже не будет
-
Ну в Канаді це city police, rcmp, cbsa - і повірте вони дуже багато чого про нас знають :)
-
YOOOOOOOOOOOOOOO
-
Що там з ЮМЗ наприклад)? Святі Ракети Незалежності виробляє?
-
В чому і питання що проблему треба було вирішувати без бійки , якщо сили не рівні . У кожного своя робота , у хірурга оперувати у депутата керувати у військового воювати
-
Порох
-
Я вже якось писав що навіть якщо і усі депутати та їхні діти/родичі підуть воювати то можливо від сили до однієї бригади назбирається, а далі що?)
-
Так собі аргумент.
-
Ні я ні ви не воюєте зараз. Лиш люди які зараз в Україні та ЗСУ мають право висловлюватись за те як їм і що робити
-
Граф Дякула молодець💪
-
ющенко порошенко,
-
Приведіть приклади ... хоча б один
-
звичайно були.
-
95 квартал був раз на тиждень а зараз 24/7
-
Це самий аморфний президент за всю незалежність України.
-
Не вам вирішувати , тим паче в Канаді
-
Починаючи з бариги, то ЗСУ зустрічали кацапів не в дубку і не в радянських броніках. Ющенко багато чого просрав, але якщо підете навіть у нас до музею то побачите стенд з історією про Голодомор. Хоча його і дражнили сінйором голодомором, але він багато зробив висвітлюючи цю проблему на міжнародній арені
-
А що вони зробили за часи свого існування? Я про Ющенко та Порошенко?
-
Як що, знищили все що було про незалежність, розпиляли літаки, ракети по замовленню США і оборонні заводи. (Стосується усих) Можливо окрім Чорновола
-
Можливо вже пора в групі додати правило: виправдовувачів хуйла банити одразу? Ти б на скільки з ним надомовлявся на п'ять областей, пів України? Скільки тобі не шкода?
22 Jan 2023, 08:02
135521/241841
8 minutes ago