Українська Манітоба
-
Бідна бо завжди тих хто розкрадали було більше ніж того що можна було розкрадати. Я з вами не згоден. Та сама расєя якось той чугуній зберегла а Україна бідна ти диви.
-
Крус на Європу це круто звучить. Але по факту ми бачимо зовсім незрозуміле. Щоб взяти курс на Європу потрібно було будувати у себе в країні, показувати прозорість ринку, знищити систематичну корупцію, зробити так, щоб закон працював. Почати будувати в країні щось, а не купи-продай, давати можливість зайти інвесторам, а не душити їх. Але, нажаль, нікому це не потрібно, тому що є корито і можна жерти ... тільки час обмежений
-
РФ - це бензоколонка, вони завжди мали можливість перекрити важкі часи поповненням ресурсів, у нас такої можливості не було. Ну і не треба забувати, що уйло вже 20 років гне свою лінію, вектор не міняється.
-
Ну а далі що? Ну хай так але беззбройні ми через це чи через те що міжнародні партнери нас роззброїли годуючи обіцянками цяцянками за відкати тим таки порошенкам ющенками кучмами? А виходе так що те що робила расєя зі своїм впк - навіть в проголодь навіть з останніх сил це те що мала робити і Україна.
-
якщо не пам'ятаєте то гляньте хоча б на фотки якою армія була в 2013-2014. Срані бетери заправляли за свої. і це не 90-ті коли їсти нічого було всім, а коли вже на вулицях на мазераті бентлі кругом, і пересічний кодер або тестер в айтішечці міг робити собі ЗП як ЗП роти контрактників.
-
Коротше ви з тих опцій що я написав за те щоб жалітися і думати які ми неповноцінні замість того щоб аналізувати де ж була помилка. Це не нове. Проте дуже шкода.
-
Вибачте але хочу сказати одне слово, починається на С а закінчується на УКА 😢
-
Та ні, я з вами абсолютно погоджуюсь, що наші міжнародні «партнери» нас просто кинули і не раз, а робили це систематично. А зараз повістка про допомогу- це фактично можливість купити собі час, бо вони розуміють, що Україною це все не закінчиться. Але факт залишається фактом, ресурсів у РФ більше.