Українська Манітоба
-
Всім доброго ранку. Маю нестандартне питання🤔 Купили Б/В авто. Прийшов лист на пошту від радіостанції sirius XM Типу у Вас є підписка (хоча ми не підписувалися) данні нашого авто теж написали (рік та модель) І в них щоб відмінити підписку треба їм дзвонити. Коли дзвониш, то вони питають номер телефона, який привʼязаний до аккаунту. При переході із листа відкривається таке вікно(скрін нижче) Нічого не розумію, що робити. Ігнорувати, бо ні на що не підписувалися, але щоб не було сюрпризу потім, що ми комусь гроші винні Або намагатися додзвонитися якось і дізнаватися шо це за діч? Дякую
-
Якщо вам це радіо не потрібно, то ігноруйте. Я користувався півроку, поки промо-акція була 5 доларів на місяць. Потім ледве здихався, бо відписатись можна було тільки через онлайн-чат, посилання на який знайти було цілим квестом. Ще мене діставали дзвінками, поки не поблочив номери. Дуже паскудна контора.
-
Попередній власник мав, майже усі нові авто мають підписку на це
-
Я маю підписку в 2012 році то без проблем усе можна онлайн зробити. Зараз маю знов, сервісом дуже задоволені, 5$ на місяці на дві машини. Це є дуже велика та респектабельна компанія
-
www.siriusxm.com/contact-us
-
Доброго дня всім. Скажіть , в когось є апоінтменти в консульстві в Торонто на 25 квітня? я хочу брати білети і хочу бути впевненою, що у них нк буде якихось виїздних сесій і тому подібного. я забиратиму паспорт, тому я без аппоінтмента. Дякую усім.
-
Вітаємо, A! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)