Українська Манітоба
-
Звертаємо увагу, що у зв'язку із завершенням заходів CUAET, провінційні програми підтримки також будуть згортатись: ✅ з 1-го квітня 2024 року не буде безкоштовних готелів для поселення ні за кошт провінційного, ні федерального уряду. ✅ Урядові сервіси будуть доступні у центрі прийому українців (Best Western Hotel) до 30-го квітня і тільки для тих, хто прибув до Канади до 31 березня. ✅ Тимчасова програма фінансової підтримки від провінції (temporary accommodation program - TAP, яка виплачується через EIA) буде також доступна до 30-го квітня. 👉 Окремо нагадуємо, що всі тимчасові резиденти Канади повинні уважно слідкувати за терміном дії своїх документів та не допускати закінчення дії документів, які підтверджують легальний статус в Канаді (work permit, study permit, visitor record). 👉 Крім легального перебування, ці документи також є підставою для отримання картки медичного покриття - Manitoba Health Card, яка дає право на безкоштовні медичні послуги. www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/financial-support.html
-
Дякую щиро
-
Підскажіть, а як можна поповнити карту зі знижкою для українців? Чи я щось плутаю.
-
Доброго ранку. Скажіть мені будь ласка ваше опініон відносно амекрикано з тім зортонсу. Чесно кажучі тільки недавно я про це узнав що вони готують із нормальної кави машини каву)) Я хочу сказати за рік життя тут, може я звик до поганої кави. Але мені здається американо з тім хортонса( не плутайте з black coffee) непогане. Також у форксі більш менш не погане. Що скажете?
-
Вже більше року беру у них американо з молоком. Досить непогано
-
Так в них і єспрессо є, та сама машина варе що і американо ☕️ і латте смачне🤗
-
Я скажу, що у кожного свій смак. Багато людей п'ють каву з тім хортонс та старбакс. Я коштував і там і там і для мене це взагалі не кава а вода зі смаком кави. Але я полюбляю еспрессо, мені подобається коли насичений смак, тому мені ця кава не підходе. Але це не означає, що вона погана, просто канадці звикли до такої кави тому ринок й орієнтується на місцевого споживача :) вони теж мають свої вподобання та приносять ці літрові стакани з якихось мало знайомих кав'ярень. Я купив moka pot та grinder, тому роблю собі каву яка мені до смаку. До речі, наприклад, деякі канадці навпаки не будуть пити ту каву, яку ми звикли пити. Мені один співробітник сказав, що вона для нього асоціюється зі смаком "землі" 😂
-
@banofbot
-
Сала! Сала! Са-а-а-а-ла-а-а-а!!!
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Дуже смачний эспрессо можна скуштувати в Empty Cup.
-
Спробуйте еспресо або амерікано в тімс чи старбакс, може вам сподобається;)